reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

All-me - jeśli czujesz przy tym ból to może faktycznie pojedź na IP żeby sprawdzili co to. Smyranie to mogłyby być ruchy ale bólu przy nich raczej byś nie czuła - przynajmniej na tym etapie ciąży ;-)

reklama
migotko- przykro mi, przytulam mocno....

all-me- jedź na IP, to pewnie nic poważnego ale lepiej sprawdzić, niż później żałować...
coraz bardziej się denerwujesz a to nie poprawia Twojego stanu, a tak przynajmniej będziesz wiedzieć co i jak!

Hehe all me, może ci sie macica podnosi i powiększa, flaczki przesuwaja...a oprócz tego masz superaktywne maleństwo... Postaraj sie myśleć ze to nic strasznego, bo osiwiejesz i być może zupełnie bez powodu- szczerze ci powiem ze gdyby miało sie coś bardzo złego dziać to być już raczej pojechała na ip, a tak to pewnie panikujesz ;) z reszta przy pierwszej ciąży wszystko wydaje nam sie straszne... Mnie tez cały czas boli brzuch i raz twardnieje tylko troche a raz od spojenienia aż po pępek i to nawet bolesne jest, czasami w nocy spać mi to nie daje- nawet pisałam i tym raz bo tez sie martwilam- ale tak właśnie ma być...więc jeśli naprawdę sie boisz to jedz na ip niech cię sprawdza, ale mysle ze poprostu wszystko sie w brzuchu przewraca i rozciąga :/ i być może nospa ani magnez nie pomogą ... Uroki ciąży które trzeba przeżyć bez znieczulenia hehe

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio wieczorami i nocami mam spore wzdęcia, brzuch twardy, jak próbuję wstać to kłuje i boli i muszę kilka razy próbować zanim się uda. Rano przechodzi..

Oficjalnie zaczęłam 2 trymestr :)

panna.migotka strasznie mi przykro,wiem że żadne słowa cię nie pocieszą,najważniejsze że masz wokół ludzi którzy cię wspierają i pomogą ci to razem przejść.A ja będę trzymała kciuki aby aniołek zmienił tylko termin pojawienia się.Tulam mocno.

Ja dziewczyny nie nadrobię,gorszy dzień mam hormony mi na głowę siadły i jakaś chandra dopadła.Jeszcze teraz te wiadomości od migotki.Nie tak powinno być.

Dzień dobry!...a właściwie nie taki dobry jakby mógł być...
ledwo żyję...całą noc tak mnie gardło bolało, a do tego zatkany nos.... przełknięcie śliny to horror:shocked2: No jak nic atakuje mnie choróbsko! brrrrr.....

We wtorek mam wizytę....niech ten czas szybciej biegnie....:-p

reklama
Czesc Dziewczyny,
a ja dzisiaj sie niewyspalam, maz na nogach od 4:30 a jak jedzie gdzies daleko w trase to poprostu spac nie moge... Wrrrrrrr

AgaciaG dwa razy mi sie zdazyl taki bol o ktorym piszesz i nie jestem pewna od czego, czy wiazadla macicy czy wysilek!

Loleczka mi na bol gardla zawsze plukanka z sola lub cytryna pomagala ;-)
a wizyte mam w poniedzialek i tez sie doczekac nie moge :-D

Do góry