reklama
pandora83
Fanka BB :)
migotko- przykro mi, przytulam mocno....
all-me- jedź na IP, to pewnie nic poważnego ale lepiej sprawdzić, niż później żałować...
coraz bardziej się denerwujesz a to nie poprawia Twojego stanu, a tak przynajmniej będziesz wiedzieć co i jak!
all-me- jedź na IP, to pewnie nic poważnego ale lepiej sprawdzić, niż później żałować...
coraz bardziej się denerwujesz a to nie poprawia Twojego stanu, a tak przynajmniej będziesz wiedzieć co i jak!
IzaVarsovie
Hehe all me, może ci sie macica podnosi i powiększa, flaczki przesuwaja...a oprócz tego masz superaktywne maleństwo... Postaraj sie myśleć ze to nic strasznego, bo osiwiejesz i być może zupełnie bez powodu- szczerze ci powiem ze gdyby miało sie coś bardzo złego dziać to być już raczej pojechała na ip, a tak to pewnie panikujesz
z reszta przy pierwszej ciąży wszystko wydaje nam sie straszne... Mnie tez cały czas boli brzuch i raz twardnieje tylko troche a raz od spojenienia aż po pępek i to nawet bolesne jest, czasami w nocy spać mi to nie daje- nawet pisałam i tym raz bo tez sie martwilam- ale tak właśnie ma być...więc jeśli naprawdę sie boisz to jedz na ip niech cię sprawdza, ale mysle ze poprostu wszystko sie w brzuchu przewraca i rozciąga :/ i być może nospa ani magnez nie pomogą ... Uroki ciąży które trzeba przeżyć bez znieczulenia hehe
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Ja na razie nie oglądałam wózków.
All-me ja bym pojechała na IP.
Panna.Migotka przytulam Cię bardzo mocno. Trzymaj się. :-(
All-me ja bym pojechała na IP.
Panna.Migotka przytulam Cię bardzo mocno. Trzymaj się. :-(
franekkimono
panna.migotka strasznie mi przykro,wiem że żadne słowa cię nie pocieszą,najważniejsze że masz wokół ludzi którzy cię wspierają i pomogą ci to razem przejść.A ja będę trzymała kciuki aby aniołek zmienił tylko termin pojawienia się.Tulam mocno.
Ja dziewczyny nie nadrobię,gorszy dzień mam hormony mi na głowę siadły i jakaś chandra dopadła.Jeszcze teraz te wiadomości od migotki.Nie tak powinno być.
Ja dziewczyny nie nadrobię,gorszy dzień mam hormony mi na głowę siadły i jakaś chandra dopadła.Jeszcze teraz te wiadomości od migotki.Nie tak powinno być.
Loleczka
Dzień dobry!...a właściwie nie taki dobry jakby mógł być...
ledwo żyję...całą noc tak mnie gardło bolało, a do tego zatkany nos.... przełknięcie śliny to horror
No jak nic atakuje mnie choróbsko! brrrrr.....
We wtorek mam wizytę....niech ten czas szybciej biegnie....
ledwo żyję...całą noc tak mnie gardło bolało, a do tego zatkany nos.... przełknięcie śliny to horror

We wtorek mam wizytę....niech ten czas szybciej biegnie....

reklama
Czesc Dziewczyny,
a ja dzisiaj sie niewyspalam, maz na nogach od 4:30 a jak jedzie gdzies daleko w trase to poprostu spac nie moge... Wrrrrrrr
AgaciaG dwa razy mi sie zdazyl taki bol o ktorym piszesz i nie jestem pewna od czego, czy wiazadla macicy czy wysilek!
Loleczka mi na bol gardla zawsze plukanka z sola lub cytryna pomagala ;-)
a wizyte mam w poniedzialek i tez sie doczekac nie moge
a ja dzisiaj sie niewyspalam, maz na nogach od 4:30 a jak jedzie gdzies daleko w trase to poprostu spac nie moge... Wrrrrrrr
AgaciaG dwa razy mi sie zdazyl taki bol o ktorym piszesz i nie jestem pewna od czego, czy wiazadla macicy czy wysilek!
Loleczka mi na bol gardla zawsze plukanka z sola lub cytryna pomagala ;-)
a wizyte mam w poniedzialek i tez sie doczekac nie moge