reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

I dzień dobry wszystkim:-) dziś mój mąż odprowadził maluszki do przedszkola a ja mam leniwy poranek w szlafroczku:-D

reklama
czesc witam po długiej przerwie:) w koncu ustabilizowałam zaległosci w swojej pracy i moge oddac sie delektowaniem tym że czekam na dzidzie:0

dzień dobry :-)

ja dziś też mam dzień lenia, planuje dalej leczyć przeziębienie i leżakować w łóżku, śmiesznie to wygląda ja w piżamce w łóżku a obok na kocyku kot cały rozanielony.
Wczoraj poszalałam i kupiłam sobie tuniki i legginsy i już nie mogę się doczekać.

Hej :*

Dziś poczułam dzidzie jak tylko otworzyłam oczy hihi

Mały w przedszkolu.

Jestem już po śniadaniu-bułeczki z żółtym serem i papryka :-)

Loleczka ranny ptaszku :-)
Praca wymusza ranne wstawanie bo normalnie to ja śpioch straszny jestem:zawstydzona/y:

Co doszycia na maszynie to moze i bym sie jeszcze mogla przekonac i nauczyc...ale na drutach próbowalam dziergać, ale ściegi zawsze za ciasno robiłam:-D

a tak z innej beczki...zastanawiam się czy reklamowac buty...ostatnio robilam porządki i znalazłam paragon, więc postanowiłam nie naprawiać butów na swój koszt tylko własnie zareklamować...tylko czy to podlega reklamacji?? Chwieje mi się obcas jak chodzę i moja mam twierdzi, ze to zlamana stalka w bucie łacząca obcas z reszta buta... tego oczywiscie nie widać... i szukałam w necie czy to podlega reklamacji ale niczego nie znalazłam...a zalezy mi na naprawie butów...hmmm... miała któraś tak?

Dzień dobry. Mam dziś hedejk wredny :( obudziłam się o 4 na siusiu i tak mnie głowa bolała, że zasnęłam dopiero około 6:30 i pospałam do 9, ale na ból nie pomogło, nadal jakaś dziwna ta głowa :(

Maciejkaa, gratuluję ruchów :)

Kasiarj, kochanego masz małża :) mi się dzisiaj śniło nad ranem, bo już byłam mocno głodna, że mi mój małż wyżarł mój ukochany serek kozi :) ale oczywiście tego nie zrobił, serek na mnie czekał w całości :)

IzaV, jeśli tylko będę potrafiła coś podpowiedzieć przy Tadzikowym kocyku, to zrobię to z przyjemnością, chociaż nigdy jeszcze kocyka nie robiłam :)

No to miłego dzionka, Dziewczynki!

reklama
Loleczka, co Ci szkodzi, reklamuj, a może akurat uwzględnią :) a z jakiej firmy buty? Bo mam rożne doświadczenia z różnymi firmami i reklamacjami, może coś podpowiem :)

Do góry