reklama

Sierpień 2013

reklama
toska- a nie najgorzej, wysypka nie schodzi ale też nie rozprzestrzenia się po reszcie ciała, a z izolacją trochę "poluzowaliśmy" tzn nie śpimy razem, nie dotykam okolic z wysypką- staram się wcale go nie dotykać, ale przychodzi do mnie i bawi się na dywanie a ja leżę w łóżku- także nie jest tak źle jak myślałam i na szczęście da się wytrzymać:tak:
Iza- widziałam i nawet przez chwilę się zastanawiałam czy to możliwe:-D

My własnie z Mężusiem wróicliśmy ze spacerku. Już jest mega zimno, ale dzień był piękny.
Jasio nie bardzo daje o sobie znac. Nadal czuję tylko delikatne bąbelki. u Was to już widzę, że prawdziwe fikanie w brzuchu...

Margo gdzie kupujesz ciuszki happymum. Widziałąm, że tylko w Wola parku jest firmowy sklep...

oglądałyście program Kasi Bosackiej "O matko!"? powiem wam, że króciutki, ale fajnyyy, aż się wzruszyłam jak dzieciaczka na usg pokazali :-)
a tymczasem zbieram się i jadę do szwagierki coś poplotkować :-)

Izka ja od rana myślałam żeby tylko nie zapomnieć o tym programie i zapomniałam :oo2: no nic muszę polować na powtórkę...
IzaV no listopadówki to już chyba z 2 tygodnie są :tak: leci ten czas
Kurczę ja też chce już czuć maluszka buuuu :dry:

a ja właśnie wróciłam z basenu....co za wspaniała rzecz ten basen! taka ulga dla kręgosłupa, maleństwo chyba spało bo się nie ruszało wcale w tej wodzie, za to teraz w domciu przy muzyczce bobasa już się kręci :P

reklama
Maciejkaa, jak się czujesz? Po bokach jak boli, to może więzadła tylko się naciągają jeszcze? Ja jak kichnę niespodziewanie, to też mnie tak boli przez chwilę, a Ty sobie wysiłek zafundowałaś dziś...

Program "O Matko" też chciałam oglądać, ale mój małż oglądał mecz, więc obejrzę jakąś powtórkę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry