reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Witam dziewczyny :) u mnie tez słoneczko i od razu inaczej się wstaje i działa :) uciekam pisać pracę mgr ale zajrze co jakiś czas do was :)

reklama
To ja też się witam :-) z pawiem :baffled: ale póki co w dobrym nastroju :tak:

Słońce jest powalające, zaraz szybko coś zjem i lecę na spacer :) później zasiadam do dalszego ciągu zaległości pracowniczych :)

Hej :-)

Dziewczyny czy widziałyście tą komodę w biedronce ? Jest od wczoraj za 2 stówki :)
Myślę czy jej nie wziąć dla maluszka..

Witam sie rowniez i ja :-D
w Pulawach tez sloneczko!!!
heh trzeba wziasc sie za sprzatanie, poki taka ladna pogoda, okna umyc i kolo domku podzialac ;-)
dzisiaj koniecznie trzeba spacerek zrobic! Dotlenic sie :-D

milego dnia dziewczynki

Madziula pomoglabym z enterem ale sie nie znam a maz poza domem w trasie, sprobuj moze w necie poszperac ;-)

Maciejkaa ja tez widzialam wczoraj ta komede i przyznam szczerze, ze nie jest taka zla no i miala wziecie, ale czy w Ikei nie kupi sie wiekszej za podobna cene??

Cześć dziewczyny :). Wróciłam ze słonecznej Barcelony a tu też słońce :-D. Raptem 5 dni mnie nie było a tu tyyyyle nowości. Starałam się chociaż ze 2 dni nadrobić.

W mojej wiosce też piękne słoneczko :). Nie ma tu chyba nikogo więcej z zachodniopomorskiego? Podobnie jak MadziaSek mam dzisiaj w planach mycie okien, bo jak to słonko tak na nie świeci, to jest jakaś masakra. Zwłaszcza na wysokości 20 cm mam taką kreskę od wilgotnych nochali moich futer:baffled:.

zenia.mi i zaczarowana nie chcę Was straszyć, może to jednak pojedyncze przypadki ale... znam dobrze 2 osoby po korekcji wzroku i w obu przypadkach nie wyszło. Jedna robiła w Poznaniu i jej po kilku miesiącach wyszedł astygmatyzm, którego wcześniej nie miała, a jak pojechała tam rabanu narobić to była już tam inna kobita, która właśnie robiła raban o astygmatyzm. Z kolei druga robiła w Szczecinie i z jednego oka z - 8.0 zostało 3.5, a z drugiego 3.0. Teraz musi czekać ileś tam na poprawkę. Ja też byłam napalona, ale jakoś po tym mi przeszło. Jakoś przeżyję z moimi iWear'ami.

Był temat o obiadkach :). Ja mam dziś i szczerze polecam bo uwielbiam spaghetti aglio olio z krewetkami. 20 min roboty a pyyycha :).

To i ja się melduję. Małżon na przeglądzie samochodu, a ja w tempie żółwia sprzątam dół mieszkania. Górę udało mi sie ogarnąć wczoraj. Okien myć nie zamierzam ;-) Wychodzę z założenia, że nie ma co tego za często robić. Myłam w wakacje i skutek był tragiczny - zrobiły sie tak czyste i przeźroczyste, ze trzeba było firanki kupić :-D Może w sierpniu się za mycie wezmę, żeby pogonić Dzieciaka ;-)

Z komputerem nie pomogę, bo mam do niego dwie lewe ręce :-(

U nas też słońce, ale ja się ciągle nie czuję psychicznie gotowa na wyjście z domu. Musiałabym mieć jakiś wyższy cel, bo sam spacer mi się nie uśmiecha -jeszcze dla mnie za zimno ;-)

reklama
To i ja sie witam ze slonecznego Torunia:-)

Dzis jestem jakos poddenerwowana, a to pewnie dla tego, ze ide dzis do lekarza zobaczyc mojego szkraba i juz sie niecierpliwie:szok:
milego dnia

Do góry