Cześć dziewczyny

. Wróciłam ze słonecznej Barcelony a tu też słońce

. Raptem 5 dni mnie nie było a tu tyyyyle nowości. Starałam się chociaż ze 2 dni nadrobić.
W mojej wiosce też piękne słoneczko

. Nie ma tu chyba nikogo więcej z zachodniopomorskiego? Podobnie jak MadziaSek mam dzisiaj w planach mycie okien, bo jak to słonko tak na nie świeci, to jest jakaś masakra. Zwłaszcza na wysokości 20 cm mam taką kreskę od wilgotnych nochali moich futer

.
zenia.mi i zaczarowana nie chcę Was straszyć, może to jednak pojedyncze przypadki ale... znam dobrze 2 osoby po korekcji wzroku i w obu przypadkach nie wyszło. Jedna robiła w Poznaniu i jej po kilku miesiącach wyszedł astygmatyzm, którego wcześniej nie miała, a jak pojechała tam rabanu narobić to była już tam inna kobita, która właśnie robiła raban o astygmatyzm. Z kolei druga robiła w Szczecinie i z jednego oka z - 8.0 zostało 3.5, a z drugiego 3.0. Teraz musi czekać ileś tam na poprawkę. Ja też byłam napalona, ale jakoś po tym mi przeszło. Jakoś przeżyję z moimi iWear'ami.
Był temat o obiadkach

. Ja mam dziś i szczerze polecam bo uwielbiam spaghetti aglio olio z krewetkami. 20 min roboty a pyyycha

.