reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Witam Was :-)
w Poznaniu, też słoneczko, życzę Wam miłego dzionka, dzisiaj przyjeżdżają nasze mebelki :-)
w Poznaniu, też słoneczko, życzę Wam miłego dzionka, dzisiaj przyjeżdżają nasze mebelki :-)
Margo25
To ja też się witam :-) z pawiem
ale póki co w dobrym nastroju 
Słońce jest powalające, zaraz szybko coś zjem i lecę na spacer
później zasiadam do dalszego ciągu zaległości pracowniczych 

Słońce jest powalające, zaraz szybko coś zjem i lecę na spacer
Witam sie rowniez i ja
w Pulawach tez sloneczko!!!
heh trzeba wziasc sie za sprzatanie, poki taka ladna pogoda, okna umyc i kolo domku podzialac ;-)
dzisiaj koniecznie trzeba spacerek zrobic! Dotlenic sie
milego dnia dziewczynki
Madziula pomoglabym z enterem ale sie nie znam a maz poza domem w trasie, sprobuj moze w necie poszperac ;-)

w Pulawach tez sloneczko!!!
heh trzeba wziasc sie za sprzatanie, poki taka ladna pogoda, okna umyc i kolo domku podzialac ;-)
dzisiaj koniecznie trzeba spacerek zrobic! Dotlenic sie

milego dnia dziewczynki
Madziula pomoglabym z enterem ale sie nie znam a maz poza domem w trasie, sprobuj moze w necie poszperac ;-)
Kupciusia
Cześć dziewczyny
. Wróciłam ze słonecznej Barcelony a tu też słońce
. Raptem 5 dni mnie nie było a tu tyyyyle nowości. Starałam się chociaż ze 2 dni nadrobić.
W mojej wiosce też piękne słoneczko
. Nie ma tu chyba nikogo więcej z zachodniopomorskiego? Podobnie jak MadziaSek mam dzisiaj w planach mycie okien, bo jak to słonko tak na nie świeci, to jest jakaś masakra. Zwłaszcza na wysokości 20 cm mam taką kreskę od wilgotnych nochali moich futer
.
zenia.mi i zaczarowana nie chcę Was straszyć, może to jednak pojedyncze przypadki ale... znam dobrze 2 osoby po korekcji wzroku i w obu przypadkach nie wyszło. Jedna robiła w Poznaniu i jej po kilku miesiącach wyszedł astygmatyzm, którego wcześniej nie miała, a jak pojechała tam rabanu narobić to była już tam inna kobita, która właśnie robiła raban o astygmatyzm. Z kolei druga robiła w Szczecinie i z jednego oka z - 8.0 zostało 3.5, a z drugiego 3.0. Teraz musi czekać ileś tam na poprawkę. Ja też byłam napalona, ale jakoś po tym mi przeszło. Jakoś przeżyję z moimi iWear'ami.
Był temat o obiadkach
. Ja mam dziś i szczerze polecam bo uwielbiam spaghetti aglio olio z krewetkami. 20 min roboty a pyyycha
.

W mojej wiosce też piękne słoneczko

zenia.mi i zaczarowana nie chcę Was straszyć, może to jednak pojedyncze przypadki ale... znam dobrze 2 osoby po korekcji wzroku i w obu przypadkach nie wyszło. Jedna robiła w Poznaniu i jej po kilku miesiącach wyszedł astygmatyzm, którego wcześniej nie miała, a jak pojechała tam rabanu narobić to była już tam inna kobita, która właśnie robiła raban o astygmatyzm. Z kolei druga robiła w Szczecinie i z jednego oka z - 8.0 zostało 3.5, a z drugiego 3.0. Teraz musi czekać ileś tam na poprawkę. Ja też byłam napalona, ale jakoś po tym mi przeszło. Jakoś przeżyję z moimi iWear'ami.
Był temat o obiadkach
To i ja się melduję. Małżon na przeglądzie samochodu, a ja w tempie żółwia sprzątam dół mieszkania. Górę udało mi sie ogarnąć wczoraj. Okien myć nie zamierzam ;-) Wychodzę z założenia, że nie ma co tego za często robić. Myłam w wakacje i skutek był tragiczny - zrobiły sie tak czyste i przeźroczyste, ze trzeba było firanki kupić
Może w sierpniu się za mycie wezmę, żeby pogonić Dzieciaka ;-)
Z komputerem nie pomogę, bo mam do niego dwie lewe ręce :-(
U nas też słońce, ale ja się ciągle nie czuję psychicznie gotowa na wyjście z domu. Musiałabym mieć jakiś wyższy cel, bo sam spacer mi się nie uśmiecha -jeszcze dla mnie za zimno ;-)

Z komputerem nie pomogę, bo mam do niego dwie lewe ręce :-(
U nas też słońce, ale ja się ciągle nie czuję psychicznie gotowa na wyjście z domu. Musiałabym mieć jakiś wyższy cel, bo sam spacer mi się nie uśmiecha -jeszcze dla mnie za zimno ;-)
reklama