• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

Maciejkaa ja nie widziałam. Gratuluje zakupu.

Chrobek trzymam kciuki.

Dziewczyny też mam futrzaka, mój uwielbia siedzieć na balkonie i obserwować ptaszki.

Apal83 witaj

Kupciusia a ta Miszka to kot? Mój kot nazywa się Misza :-)

U mnie BB działa bezproblemowo.
U mnie mąż myje okna ja mam lęk wysokości, więc boje się na drabinę wejść.
Tu pogoda piękna a my siedzimy w domu i czekamy na meble. W ogóle dziś w południe dzwonią, że brakuje szafy i że za tydzień mogą przywieźć wszystkie albo teraz część a za transport brakującej szafy mamy zapłacić, po rozmowie z kierownikiem regionu okazało się, że przywiozą dziś a brakującą w przyszłym tygodniu za darmo :-)

reklama
Całe szczęści, ze mam okna zamiast ścian w biurze więc korzystan widokowo z pogody póki co. Ale hyba z Mężusiem się wybierzemy choć na chwilę dziś na świeże powietrze :)

Marzycielka, tak Miszka to imię kotki. Jak była mała wyglądała jak myszka i stąd jest Miszką. A Misza to zdaje się męskie imię rosyjskie (Michał). No i dlatego na Miszkę wołamy Michalina jak coś broi, czyli większość czasu ;).
Raaaany jak mi się bezy chce. Idę upiec roladę bezową, mniam, tylko jak ja się powstrzymam przed wylizaniem miski :confused:

Ostatnia edycja:
Marzycielka moje dwa kociaki Edi i Erni nie dosyc ze tez obserwuja ptaszki to jeszcze je przynosza pod drzwi albo do domu ;-)

Zaczarowana, Madziula i Kasiarj juz Wam zazdroszcze ze mieszkacie blisko siebie i ze bedzieci mogly na wspolne spacerki chodzic ;-)

Hmmmm a o co chodzi z tym kwietniem, co konkretnie planujecie sierpnioweczki??

Maciejkaa mi tez dretwieja, masakra!!! zwiekszylam dawke magnezu ale nie wiem czy pomoze...

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde dziewczyny doła złapałam. Mojej siostry syn ma rumień zakaźny. Moja siostra też jest w ciąży i obie mamy teraz stresik bo to jest groźne dla płodu. Jak na złość moja pediatra nie odbiera bo musze się wywiedzieć czy mogliśmy się od niego zarazić:-( W czwartek mam ginekologa to może też mnie trochę uspokoi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry