reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Maciejkaa ja nie widziałam. Gratuluje zakupu.

Chrobek trzymam kciuki.

Dziewczyny też mam futrzaka, mój uwielbia siedzieć na balkonie i obserwować ptaszki.

Apal83 witaj

Kupciusia a ta Miszka to kot? Mój kot nazywa się Misza :-)

U mnie BB działa bezproblemowo.
U mnie mąż myje okna ja mam lęk wysokości, więc boje się na drabinę wejść.
Tu pogoda piękna a my siedzimy w domu i czekamy na meble. W ogóle dziś w południe dzwonią, że brakuje szafy i że za tydzień mogą przywieźć wszystkie albo teraz część a za transport brakującej szafy mamy zapłacić, po rozmowie z kierownikiem regionu okazało się, że przywiozą dziś a brakującą w przyszłym tygodniu za darmo :-)

reklama
Całe szczęści, ze mam okna zamiast ścian w biurze więc korzystan widokowo z pogody póki co. Ale hyba z Mężusiem się wybierzemy choć na chwilę dziś na świeże powietrze :)

Marzycielka, tak Miszka to imię kotki. Jak była mała wyglądała jak myszka i stąd jest Miszką. A Misza to zdaje się męskie imię rosyjskie (Michał). No i dlatego na Miszkę wołamy Michalina jak coś broi, czyli większość czasu ;).
Raaaany jak mi się bezy chce. Idę upiec roladę bezową, mniam, tylko jak ja się powstrzymam przed wylizaniem miski :confused:

Ostatnia edycja:
Marzycielka moje dwa kociaki Edi i Erni nie dosyc ze tez obserwuja ptaszki to jeszcze je przynosza pod drzwi albo do domu ;-)

Zaczarowana, Madziula i Kasiarj juz Wam zazdroszcze ze mieszkacie blisko siebie i ze bedzieci mogly na wspolne spacerki chodzic ;-)

Hmmmm a o co chodzi z tym kwietniem, co konkretnie planujecie sierpnioweczki??

Maciejkaa mi tez dretwieja, masakra!!! zwiekszylam dawke magnezu ale nie wiem czy pomoze...

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde dziewczyny doła złapałam. Mojej siostry syn ma rumień zakaźny. Moja siostra też jest w ciąży i obie mamy teraz stresik bo to jest groźne dla płodu. Jak na złość moja pediatra nie odbiera bo musze się wywiedzieć czy mogliśmy się od niego zarazić:-( W czwartek mam ginekologa to może też mnie trochę uspokoi...

Do góry