• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Witam dziewczynki za dużo produkujecie jak na jeden dzien;p

Ja po pracy, juz mam dosc a gdzie do lipca :szok::szok:

Kociaka też mam, ale takiego podwórkowego, tylko czasami przychodzi do domu jeść i się wybyczyć :-D:-D

Macieja mi też dretwieją ręce szczególnie po nocy, ale nie wiem od czego to:baffled:

reklama
kasiarj, przykro mi że się tak stresujesz...:-( Spokojnie, z tego co wiem to rumień jest chorobą na którą nie ma szczepionki, a uaktywnia się właśnie wiosną.... siostra jest już w zaawansowanej ciąży? Tak mi się coś kojarzy że marcówka? Raczej nie powinno jej zaszkodzić ani maluszkowi. Tobie też nie my już też raczej w większej ciąży, a wydaje mi się że te wirusówki najgroźniejsze w pierwszym trymestrze. Głowa do góry, wszystkiego się u lekarza dowiesz:-) A na rumień nawet lekarstw nie dają, jak to na wirus, więc i małemu do tygodnia przejdzie.:sorry2:

mi też ręcę drętwieją.. no coz, takie uroki :-p

a ja mam do was pytanko? od pępka w dół macie miękki brzuszek czy raczej twardawy? bo kurde ja non stop twardy i nie wiem czy taki mój urok czy co..

Izka, tam gdzie mam macicę czyli do okolicy pępka, mam twardawo, bo tam dzidek siedzi, :-)czasem twardsze z jednej czasem z drugiej strony.... zależy gdzie się małe szczęście ułoży:-), ale ewidentnie bardziej twardo niż tam gdzie flaczki, czyli nad pępkiem...:-) Jeżeli nie odczuwasz dyskomfortu, bóli ani innych dolegliwoście typowo skurczowych to myślę że tak ma być...:-) Mi ręce drętwieją jak za długo na jdnym boku śpię....:-)

zaczarowana no właśnie popołudniu brzuch mnie non stop kłuje i ciągnieee perfidnie w dół :-p a rano moge latać z piórkiem w pupie :p jak siedzę mam bardziej miękki niż jak stoję bo wtedy caluśki jak kamień.. ide w pon do ginka to zobaczymy co powie. Dzisiaj nawet mój mąż się śmiał, jak powiedziałam, że może podjedziemy na IP, że mam jakąś fobię i mnie chyba w szpitalu zostawi, żebym była spokojniejsza :-p mam jakieś schozy na temat szyjki, że może się skrócić i najchętniej bym sobie lekarza do pasa uwiązała :-)

Izka ja mam identycznie :) brzuch w miarę miękki tylko kiedy siedzę, na leżąco i stojąco twardy. Do tego stawia mi się macica, bóle w kręgosłupie i jak ma miesiączkę i byłam wczoraj na kontroli u lekarza, pomimo tego nic się złego z szyjką nie dzieje. Wczoraj akurat miałam brzuch twardy jak kamień i też lekarz nic nie powiedział, robił usg i wszystko było ok, pytałam czy szyjka mi się skraca i powiedział że nie, wszystko tak odczuwam przez to, że chuda jestem, więc się nie martw :) bierz dużo magnezu i nie stresuj się :)

mi też drętwieją ręce szczególnie lewa ale ja to mialam i przed ciążą przez zwyrodnienie kręgosłupa, bierzcie dużo magnezu i wazne żeby mieć wygodne łóżko, ja mam strasznie krzywe i wstaje z potwornymi bólami głowy i karku, zawsze jechałam na opokanie i ketonalu a teraz nic nie można :no: ciekawe czy przez to zwyrodnienie mogę rodzić naturalnie... :)

M.Lena nooo jakbym siebie widziała!! dobrze, że choć sama z tym nie jestem, zawsze to lżej jak się wie, że ktoś też tak ma i lekarz powiedział, że ok :) ja byłam w czwartek u innej pani gin i tez nie zauwazyła nic złego, w pon idę do swojego to podpytam też :) ale dzięki za odp

reklama
Witam nową sierpnióweczkę!!!
Maciejkaa -mi też drętwieją ręce,a szczególnie lewa i to nawet wtedy,gdy na niej nie leżę...Czasem to mocno boli zanim wróci do normalności.Mi położna na to powiedziała,że nie mam co narzekać,bo ona jak była w ciąży,to nie mogła nawet ziemniaków obrać przez te drętwoty:happy2:.
A ja po wizycie.Dziś lekarka zobaczyła tylko mój wynik na toxo i powiedziała,że nic złego nie będzie.Jednak znowu pobrali mi krew i za tydzień dowiem się dopiero jaki finał tej historii.Wzięto jednak mój nr tel i gdyby było coś nie tak to mają dzwonić.
Jak wracałam od lekarza,to zaszłam do sklepu i zaszalałam.Kupiłam sobie dwie bluzki,sweterek i dwie pary legginsów:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry