reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Dorkazz - a to już zależy jakie masz zdanie o tamtym endo. Dziwi mnie to, że wcześniej uznał to TSH za prawidłowe, ale może w ciąży podjąłby jakieś leczenie, trudno powiedzieć...Nie wiem skąd jesteś (bo masz dwa miasta podane :-)) więc nie wiem jak tam z terminami, ale jakby co to może mów, że jesteś w ciąży i wyszło Ci wysokie TSH to może znajdą jakiś termin szybciej

Co do wagi to u mnie na razie stoi w miejscu. W poprzedniej ciąży zaczęłam tyć jakoś koło 4 miesiąca jak zaczęły mijać mdłości

reklama
Ja nie mam wagi i nie wiem czy stoję z wagą czy jak, zresztą to dopiero początek. Chciałabym iść do ginekologa w przyszłym tygodniu. To byłaby pierwsza wizyta.
U mnie na endo muszę czekać 3 tygodnie ale to ze względu na święta bo tak to szybciej by było.

Czeeeesc.
padam na pyska, zasypalo mnie zamowieniami, i musze sie obrobic przed wyjazdem do PL...pozatym mdlooosci plus 5 miesieczne dzieko to hard core :D

mam nadzieje ze wszystko u Was ok...

MADZIA jak krwawienia?

Witam nowe koleżanki :)
ja wróciłamz pracy i padam na pychol :(
zjadłam co nieco i mnie mdli :(
Jak tak dziewczyny po badaniach?
Weronika gratulacje serdusia :)

witajcie dziewczyny -mnie męczą mdłości i ledwo żyje :/ Weronika ile dzidziuś już miała w cm? Moja malizna tylko 6 mm ,ale lekarz nie mówił ,że to źle

reklama
Do góry