reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Dziewczyny..W tym dniu życzę Wam spełnienia w roli Kobiety no i przede wszystkim Matki przez duże K i M :-)

Ja też muszę się rozejrzeć za jakimiś spodniami, bo w starych mnie guziki zaczynają cisnąć. Jutro jedziemy z M. do Poznania to nie omieszkam zajrzeć do H&M. Szkoda tylko, że na razie nie mogę poszaleć z rzeczami dla Bobo, po Świętach planujemy duży remont i nie warto żeby się kurzyły... zakupy dziecięce muszę odłożyć na maj-czerwiec. :-(

A myślicie, że lekkie ćwiczenia na orbitreku w domu, w sytuacji kiedy ja czuję się bardzo dobrze, to nie będzie przesada???

reklama
ja kupiłam spodnie w h&m własnie na przecenie, za 40zł jasne na wiosnę idealne takie jakby lekko dżinsowe, a na teraz kupiłam w c&a sztruksy za 27zł! też wyprzedaż była więc jestem zadowolona :)

Izka87 gratulacje połowinek.

Madziula27 u nas już nie pada ale jest śliczna biała pierzynka, przynajmniej pogoda jest dla Ciebie łaskawa, jak się zrobi ładnie będziesz już śmigać.

Vinverde ja nie mam jeszcze wyznaczonego połówkowego, ale w przyszłym tygodniu mam spotkanie z maluchem i lekarz pewnie wtedy wyznaczy. Ja myślałam o 3d w 25 tygodniu ciąży.

Loleczka ja mam w planie nie kupować ciążowej, liczę na to że jakoś wejdę w swoją.

Mysiołek a skąd Ty dokładnie jesteś? Tak mało tu dziewczyn z Poznania lub okolic. Jeśli się dobrze czujesz to możesz ćwiczyć tylko oszczędniej.

A ja dostałam milość do leginsów i tunik i tym kierunku chce iść w ciąży a na lato jakieś zwiewne sukienki

Madziula - wizytę mam dopiero 22.03. WIęc jak mam CIę wstrzymywać to nie ma co.Ale jeśli poczekasz te 2 tyg to chętnie :) Razem raźniej!!

Loleczka
-gdzie chodzisz na ciuchy? Ja mam przy Puławskiej upatrzone miejsce i może się dziś tam wybiorę :)

Marzycielka - a Ty skąd dokładnie jesteś? jaka dzielnica? ja jestem w Winograd ale już od 3 lat mieszkam w innym mieście :-)

Mysiolek - ja ćwiczę na orbitreku co 2-3 dni około 25 minut. oczywiście na mniejszych obciążeniach :tak:

Jeśli chodzi o zakupy to znowu trochę nakupowałam w tej Warszawie :rofl2: kupiłam kolejne spodnie w h&m, koszule, bluzki, pasek, staniki sportowe, dłuższe topy. i czekam teraz za wiosną :rofl2:

Marzycielka - generalnie pochodzę z Wrocławia, ale za M. przeprowadziłam się po ślubie w okolice Piły :) to na północy Wlkp.

Fibi - to fajnie, bo się zastanawiałam czy można.. ja bym sobie pobiegała na 2 obciążeniu, a mniej się na tym męczę niż mój M. :-D

Mysiolek - żeby ćwiczenia na orbitreku były efektywniejsze to powinnaś często zmieniać obciążenia:tak: ja teraz w ciąży zmieniam 1-3-1-4-1-3 itd. na czwórce latam oczywiście wolniej ale czuję, że fajnie się naprężają pośladki;-)

reklama
Do góry