reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Hej

ja z okazji naszego dzisiejszego święta pracowałam dziewięć godzin!:wściekła/y: Ale spotkała mnie bardzo miła niespodzianka na zakupach, dostałam od sprzedawcy piękną, żółtą różę:-). Później ugotowałam sobie sweet china i teraz mam zamiar oglądać jakieś głupoty w TV, w ciszy i spokoju, mój mąż dzisiaj ma bardzo poważne 'narady' ;-)

Ja ze 'sportów' to tylko basen i spacer z kijkami, gdyby nie było śniegu pewnie wybrałabym się na przejażdżkę rowerem, ale zanim śnieg zniknie mój brzuch będzie pewnie już za duży. Teraz zamierzam się wybrać na jogę, mam nadzieję, że moja kondycja się poprawi.:tak:

Jakiś czas temu kupiłam sobie bardzo wygodne jeansy w h&m, tylko jeszcze ten pas jest trochę za szeroki, ale to raczej żaden problem. Cena, jak na tutejsze warunki, też całkiem dobra była.

vinverde ja połówkowe też mam w 20t4d, i to jest zupełnie 'normalny' czas przynajmniej tutaj. Na 3\4D wybieram się później, jak będzie twarz malucha lepiej widać.

madziula współczuję, wczorajszej wizyty a szczególnie lekarki, ja ostatnio w szpitalu też miałam niezbyt delikatną lekarkę, bo też nie mogła sprawdzić mojej torbieli, po jakims czasie znalazła i te się okazało że się znacznie zmniejszyła.

serduszko witaj!

zenia też jak domi potwierdzam, że kilka z tych informacji na temat lwów to prawda :tak:, ja też lubiłam występy i różne konkursy, ale w szkole zawsze chciałam mieć dobre stopnie, co raczej wyszło mi na dobre;-), mam nadzieję że moje lwiątko będzie podobne.

Gratulacje córeczek, połóweczek i innych radosnych powodów, bo już zapomniałam co komu miałam napisać.

Ostatnia edycja:
reklama
Maciejka - ja właśnie też nie trafiłam na przecenę ciążowych rzeczy jak byłam w h&m, a jak już coś było obniżone, to same duże rozmiary...
no dokładnie. Chyba trzeba trafić poprostu. Zaglądać tam co jakiś czas :-) ale myślę ze nasza ciąża to głównie ciepłe dni więc nie ma co za dużo tych spodni kupować

Mysiołek ja w sumie rozumiem bo moi rodzice mieszkają w małej miejscowości, mają swój urok czas tam płynie inaczej. Udanych zakupów jutro.

Fibi okolice ronda Żegrze, a Ty skąd jesteś?

Maciejkaa nie wiedziałam, że są ciążowe krótkie spodenki.

Oczy mi się zamykają a mąż nadal walczy z szafami, ale chyba dziś wreszcie skończy a potem to co tygryski lubią najbardziej czyli wybieranie dodatków

Marzycielka - jasne, ze są krótki ciążowe.Ja trafiłam na takie poprzeceniane w h&m jakiś miesiąc temu. Ale się nie zdecydowałam, bo tych wieeeelkich pasów nie znoszę. Na wakacje wolę sukienki. Mam też 2 pary takich bawełnianych pumpów 3/4. Niby nieciążowe, ale w pasie elestyczne, więc dadzą radę.

Pandora, Domi - ja często kupuję w Pepco, bo mam po drodze i bardzo lubię ten sklep. Chyba tylko raz mi się sukienka sprała, ale była ona ukochana i noszona non stop, więc się jej nie dziwię ;-)

Idę potworze myć zęby. Tylko ją do łazienki muszę zagonić :baffled:

Mam straszne duszności, słabo mi i niedobrze :(( cały dzień mnie glowa bolała. Siedzę przy otwartym oknie bo tylko to trochę pomaga.

Są krótkie ciążowe spodenki ale wydaje mi się, że z takim pasem na brzuchu w upalny dzień będzie baaardzo gorąco. Ja na upał również polecam sukienki odcinane pod biustem albo spódnice w gumkę/wiązane na sznurek :tak:

Cwietka - ja tylko raz byłam w Pepco, bo w ogóle nie mam w okolicy ale z tych kilku rzeczy, które wtedy kupiłam byłam bardzo zadowolona, a kosztowały śmieszne pieniądze ;-)

Cwietka a co konkretnie w Pepco kupujesz? Czy cos na ciaze tez tam mozna zakupic?

All-me wspolczuje tych dolegliwosci, moja siostra tak miala, ale bylo to spowodowane zwiekszeniem przeplywu krwi w zylach, tak jej gin powiedziala

Domi uwielbiam luzne sukienki, mam ich sporo, ale musze upolowac jakies nowe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Domi -no, ceny są super. Nawet jak się jakieś ubranko czymś zaleje nie do doprania, to nie żal wywalić ;-)

Córól śpi, więc mogę iść spokojnie pod prysznic, ale taaaak mi się nie chce podnieść z kanapy :-(

Do góry