reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Madziasek - oni mają głównie ubranka dla dzieci i rzeczy do domu. Jakieś ubrania dla kobiet też tam są, ale nawet ich nie oglądam, bo jakieś duże jak dla mnie.
A dla dzieci mają różne rzeczy - i jakieś akcesoria typu bidony, śliniaki, nocniki, i ciuszki od takich dla maluszków, po ubranka dla nastolatków. Ja kupuję głównie zestawy - tuniczka + legginsy i ceny bywają śmiesznie niskie - czasem poniżej 20 zł za taki zestaw.

reklama
domi, cwietka- może mi się jakaś wybrakowana partia trafiła, koszulki naciągnęły się po pierwszym praniu, a spodnie dresowe "zmechaciły", w sumie tylko w bluzce dłużej chodził.... Ale fakt ceny takie że nie żal mi było ich wyrzucić:-D

Cwietka - ja z powodu plam nie do doprania w ogóle staram się kupować jak najtańsze rzeczy, te do chodzenia na co dzień ;-) A z tym Pepco, skoro tak polecasz to pewnie wybiorę się przy okazji kupowania rzeczy dla drugiego dziecia za jakiś czas. Tu nigdzie nie mam, ale jest niedaleko moich rodziców.

Ja wtedy pamiętam, że kupiłam Jaśkowi ocieplane jeansy za 20 zł i chodził w nich aż zrobiły się za krótkie ;)

I w ogóle z takich tanich dzieciowych ciuszków, to poza wspomnianym przez Pandorkę Tesco, gdzie można kupić fajne i niedrogie rzeczy (chociaż głównie dla niemowlaków) ja bardzo polecam ciuszki z Lidla - Jasiek ma koszulki, piżamki, spodnie i są na prawdę bardzo dobre jakościowo, tylko na rozmiary trzeba uważać ;-)

Domi - za mniejsze ubranka nie ręczę ;-) Bo Pepco odkryłam w zeszłe wakacje, czyli jak Córencja miała już te około 1,5 roku. Ale jak dla dzieci są ok, to i dla maluchów powinny być dobre.
To ja z kolei do Lidla rzadko zaglądam. Muszę mieć jakiś poważny cel (rodzynki w czekoladzie, ser Limburger i jajka marcepanowe ;-) ), żeby się tam wybrać, a wtedy zwykle ciuszków nie ma.
Ale pamiętam, że jakieś bodziaki kupowałam też w Biedronce i były świetne jakościowo. Mała w nich dłużej pochodziła i chyba się nawet zachowały dla Dziecka Numer 2.

Co tu taka cisza? Aaaa, Dzień Kobiet pewnie świętujecie ;-) Ja samotnie, bo Małżon pojechał robić konferencję :-(

Ja ciuchy lidlowe polecam, co prawda nie wiem jak te dziecięce, ale dla dorosłych można trafić za taniochę w bardzo dobrej jakości.. właśnie leżę w łóżku w piżamce z Lidla, a ostatnio były super krawaty dla facetów, bardzo dobry materiał po 4,99 :szok: koszule też M. bardzo lubi z Lidla, a drogie nie były...

ja też lidlowe ciuchy polecam- Antek ma kaoszulki, bluzki i spodnie i wszystko z nimi ok- tylko jeden komplet bluzek mi się rozciągnął:-D

Witam w piękny zimowy poranek :))

W Warszawie od rana pada śnieg a ja nie mogę spać, dzisiaj, aż do wieczora jestem sama :( Zero planów na dzisiaj, mam nadzieje, że się nie zanudzę :))

witam :-)

madziula27 ja też nie mogę spać a mąż chrapie w najlepsze obok :-) nas dzisiaj czekają odwiedziny siostry i skończyliśmy montaż mebli :-)
miłego dnia

Ja się też witam z rańca tak niewyspana że szoooooook :/
Nie wiem po czym, ale cała noc nie mogłam sobie znaleźć miejsca, bo tak kłuło mnie w brzuchu i normalnie upuściłam z siebie chyba ogromny balon powietrza :-p podejrzewam, że to zasługa albo wieczornej kawki albo szarlotki.. i męka na całą noc załatwiona.

Ide wszamać jakieś śniadanko i połknąć ranną dawkę tabletek :-p
Miłego dnia laseczkiii

reklama
Hej dziewczyny,mnie jakieś paskudztwo dorwało,wczoraj zaglądałam,ale jakoś nie miałam siły pisać...Kupiłam sobie ten syrop *spam* i powiem wam że troche lepiej się czuję.
Jeśle chodzi o Pepco to też lubię tam kupować,małej rzeczy dużo kupowałam bardzo tanio body można tam kupić po 4-6 zł i do domu fajne rzeczy mają...
Ja cały czas wyczekuje aż maluch zacznie kopać ,ale coś się nie pali do tego,czyżby spokojniejszy typ się szykował bo starsza siostra to szogun.
Miłego dnia babeczki.

Do góry