K
kasiarj
Gość
Witaj Kamu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Loleczko, ja to pisałam z uśmiechem, że moja przyjaciółka ma aż takie wymagania, a u nas dziewczyny niektóre wcale prezentu nie chcą, a ona chciała samochód(...)
Maghdalena, nie rozumiem podejścia przyjaciółki...mąz wykazał się pomysłowościa to jeszcze źle... jak dla mnie liczy się sam gest, a nie jaki on jest...
(...)
(...)
Loleczka ja uważam, że prezenty z okazji narodzin dziecka to piękny gest. Moi bliscy chyba też tak uważają bo dotychczas dostawałam taki prezent. Poza tym mam znajomych, którzy na urodziny dziecka przynoszą mi kwiaty lub szampana i to tez jest przemiłe! Nie mojemu mężowi tylko właśnie matce, która rodziła, karmiła i jest całym światem małego dziecka Nie wiem, która to pisała, że to jest śmieszne czy że tatuś coś powinien dostać. tatuś może też powinien rodzić i być w ciąży a nie jest więc sprawiedliwośći na świecie nie ma
Niestety, też się z tym zgadzam. Pacjentką ginekologa jest kobieta i jakoś o nią głównie dbają i o niej myślą najpierw, a o dziecku ewentualnie później. Oczywiście nie wszyscy!(...)
Ginekolog patrzy głównie na dobro matki (taka prawda), jak boli to no-spa, jak skurcze to fenoterol, itd a potem po urodzeniu pediatrzy zajmują się dzieciaczkami jak mają brak napięcia mięśniowego czy inne historie spowodowane tymi lekami.
(...)
Cały czas mam jakieś lęki czy z dzidzią dobrze, może przez to że ostatnio ją widziałam dwa miesiące temu
a następne podglądanie za tydzień dopiero...
Fajnie że masz to już za sobą
najważniejsze że jest pod kontrolą
Jakieś małe podziękowanie by się przydało, aja już powinnam mieć dwa pierścionki, cholera!
Za te dwa gady co naświat sprowadziłam to conajmniej platynowe
Moje usg genetyczne też trwało normalnie.. jeżeli lekarz mówi że jest ok, to znaczy że nie masz się czym martwić.:-) Miłego dnia dla wszystkich sierpnióweczek, szczególne uściski dla tych pracujących. Dzielne dziewczynki!:-)