Maciejkaa
Fanka BB :)
Byłam dziś w bibliotece po nową dostawę książek :-) czy wy też tak lubicie czytać ?
Zaopatrzyłam się też w film "Jak urodzić i nie zwariowac" bo od dawna go chce obejrzeć :-)
Także dziś nudzić się nie będę wieczorem a raczej późnym wieczorem jak mały zaśnie ..
A teraz pije dopiero pierwszą dziś kawę i zajadam się markizami - uwielbiam
Zaopatrzyłam się też w film "Jak urodzić i nie zwariowac" bo od dawna go chce obejrzeć :-)
Także dziś nudzić się nie będę wieczorem a raczej późnym wieczorem jak mały zaśnie ..
A teraz pije dopiero pierwszą dziś kawę i zajadam się markizami - uwielbiam

,w takim razie miłego wieczorku ci życzę.Jak coś fajnego przeczytasz to koniecznie się pochwal bo ja za chwilę kończę 3 cz.Greya i muszę się zaopatrzeć.
Ale ja jej nie słuchałam, tylko szłam spać
Do innej przychodził mąż, rodzice, rodzeństwo, ciocie z wujkami, po 5 osób siedziało przy łóżku i przynosili ogromne ilości żarcia - ale na szczęście jak nam ją wsadzili do sali to ja już wychodziłam
Mąż to jasne, mój mi też obiadek przywoził, bo to szpitalne ani wyglądem ani smakiem nie było podobne do niczego ;-) Ale wizyt "obcych" zakazałam, chociaż leżałam w jedynce i nikomu (poza mną ;-) ) by to nie przeszkadzało. Tylko teściowa do mnie przyjechała, bo przecież nie mogła wytrzymać
Dziecko ciągle śpi a mnie z nudów szlag trafiał