reklama

Sierpień 2013

Cześć i czołem!
Pandora gratuluję syna! All-me gratuluję córki:-) trzymam kciuki żeby serduszko było ok.
Marzycielka dziś na razie jest ok. Spałam całkiem dobrze. Na razie bawie się z córką na kanapie. Znowu guzikami;) Jak pójdę pod prysznic a potem się zabiorę za obiad to się będę mogła wypowiedzieć czy ból wraca. Krzyż mnie trochę jakby boli.
Ewcik tzrymam wielkie kciuki! Daj znać co zdiagnozują. U mnie na razie lepiej

reklama
witajcie
zazdroszcze słoneczka, tu nadal szaro i buro.

All-me trzymam kciuki i napisz po wizycie co z serduszkiem.

Maghdalena trzymam kciuki za wizytę

Zenia ja tam zlecam mycie okien mężowi w tym roku.

Ewcik trzymam mocno kciuki

Cześć Dziewczyny :)

ja tez przed 7 już na nogach.

Wczorajsza randka Mężem udana :)

Ewcik - trzymam kciuki za Was! daj znać jak będziesz już po!

Izka - ciasteczka wyglądają super!

Dziewczyny nie mogę wstawić zdj na zamknięty w brzuszkach :( MOżecie mi pomóc jakąś instrukcją?...

Ja dziś mam połówkę!!!

Hej :-)

Dzięki za rady co do synka :) wciąż słyszę ze on poprostu już taki jest. Taki ma charakter itp.
Szczerze to jest w tym trochę racji bo charakterek ma po tatusiu..
Mówię na nich "kochane nerwusy" :-p
Synek tak jak jego tata jest czuły pomocny empatyczny często mówi kocham lubi przytylanie i całuski ALE bardzo szybko się denerwuje i złości. Czyli wieczne humorki. Mąż to samo. Trzeba uważać wciąż co się mówi normalnie. Masakra!
Mam nadzieję ze bobas będzie miał mój charakter bo oszaleje z jeszcze jednym nerwusem hehe

A dziś popołudniu idę do koleżanki na kawę :-)

Ewcik &&&&&&&&&&&& żeby było wszystko ok

Dziewczyny ja mam 175cm wzrostu i do góry okna sięgam bez nadmiernego wyciągania się także się o to nie martwię ;-) jakbym miała zawroty głowy jak na początku ciąży to bym nie ryzykowała a tak to luzik :-) Nawet nie wiem czy mój M umie okna myć :eek:

na zamknięty mi się nie udało wrzucić ale jest w normalnych brzuszkach.

co do okien - ja w tym roku też się nie zabieram :)

napisałam do Ewcik i czekam na info, ale na pewno jest dooooobrze. Jak tylko odpisze to dam od razu znać, ale pewnie sama tu wcześniej wpadnie, bo ja za niedługo muszę wyjśc z domu..

Hej Dziewczyny :-)
Zenia - mi się też szykuje mycie okien, ale na razie zima trzyma, śniegu pełno i nie ma zamiaru marznąć... mam nadzieje, że przed Świętami jakiś dzień będzie cieplejszy to może dam radę.

Ja dzisiaj dzień rozpoczęłam okropnie.... Miałam straszny sen, że się pokłóciłam z Mężem i że mnie uderzył w nogi kurtką, w której były twarde rzeczy... Zobaczył to jakiś facet i zaczął dzwonić na policję... Ja do niego podbiegłam z płaczem - jak już oprzytomniałam z bólu - i zaczęłam tłumaczyć, że ma nie dzwonić, że to tylko taka kłótnia, że przecież my się kochamy i mamy dziecko w drodze - to facet odpuścił a ja się obudziłam.. OKROPNE! Od razu w taki płacz, że się nie mogłam uspokoić, dobrze, że M był obok. No i wiadomo jak to od płaczu - katar, nos zawalony, oczy spuchnięte i łeb boli... :zawstydzona/y: Piękny początek. A w dodatku M w domu, chodzi cały zasmarkany....

Ewcik - trzymam kciuki, żeby wszystko było OK!

reklama
Witam się w szlafroku i herbatką :-) Chyba mam dziś dzień lenia :-D

Pandorka - gratuluję siusiaka! :-) Kurcze, same chłopy będą w sierpniu, a ja mam coraz mocniejsze przeczucia, że u mnie też chłopak siedzi :-D

Maghdalena - daj znać po wizycie ;-)

Ewcik - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry