reklama
Domagi - następnym razem jak Ci się klawiatura poprzestawia, to naciśniej Ctrl i Shift. Musiałaś ten skrót klawiszowy wcisnąć niechcący i się poprzestawiało i żeby to "odkręcić" też musisz to samo wcisnąć.
Franek - w podejście nie wątpię ;-) Ale ja ogona czy kopyt nie mam ;-)
Mysiolek - no trochę czekać trzeba ;-) Ja ostatnio wolę bułki. Krócej się pieką ;-)
A prawą i lewą mylę notorycznie ;-) Najgorzej jak kogoś pilotuję
Obiad wyszedł :-) Jak na bloga wejdzie, to podrzucę przepis :-) A póki co czuję się jak bąk - nawet pod kolor jestem, bo czarne legginsy i pomarańczowa sukienka ;-)
Franek - w podejście nie wątpię ;-) Ale ja ogona czy kopyt nie mam ;-)
Mysiolek - no trochę czekać trzeba ;-) Ja ostatnio wolę bułki. Krócej się pieką ;-)
A prawą i lewą mylę notorycznie ;-) Najgorzej jak kogoś pilotuję

Obiad wyszedł :-) Jak na bloga wejdzie, to podrzucę przepis :-) A póki co czuję się jak bąk - nawet pod kolor jestem, bo czarne legginsy i pomarańczowa sukienka ;-)
K
kasiarj
Gość
Kamu oczywiście, że biorę nospę ale mi nie pomaga. Damagi W tej chwili obstawiamy ten mocz bo furagin przyniosł mi ulgę, chyba że to tylko zbieg okoliczności. Wieczorem bede miec wyniku ogolnego badania to moze cos bedzie wiadomo.
K
kasiarj
Gość
Nie wchodzę tu więcej do czasu aż coś zjem:-) tylko tu pysznych haseł pada!
[/QUOTE]
Po pierwsze ja też jestem ze Slupska!
i jeszcze jagoda też jest:-)
Po drugie ja leczenie kanałowe miałam w zeszłym tygodniu
i jeszcze chyba z jedna lub dwie wizyty mnie czekają w związu z tym zębem...no i ja bez znieczulenia nie otwieram buzi... jakby co mogę polecic stomatologa: przystojny i do tego fachowy
[/QUOTE]
Ooo to miło wiedzieć ze ktoś jeszcze ze sł jest
! No jak możesz to polec i jak można wiedziec jaki okres czasów i mniej wiecej ile wizyt na całe kanalowe zeszło
AleksandraMaria ale cię wywialo hoho daleko
), to zęba można wyrywać w ciazy nie wiedziałam tutaj.nie wyrwa mi i czytalam na necie ze.niby nie wolno nie wiem.sama z chęcią bym się.go pozbyła
,
U was śniegu a.u mnie jakieś powodzie leje juz 3 dzień i zalewa wszystko , dziś w mega korku stalam prawie 2 h masakra nie wiem coś gorsze deszcz czy śnieg :/
Po pierwsze ja też jestem ze Slupska!

Po drugie ja leczenie kanałowe miałam w zeszłym tygodniu

Ooo to miło wiedzieć ze ktoś jeszcze ze sł jest
AleksandraMaria ale cię wywialo hoho daleko
U was śniegu a.u mnie jakieś powodzie leje juz 3 dzień i zalewa wszystko , dziś w mega korku stalam prawie 2 h masakra nie wiem coś gorsze deszcz czy śnieg :/
Maghdalena
Fanka BB :)
No co Ty? Od jednej szklanki coli kalorii jakoś strasznie Ci nie przybędzie i bąbelków w brzuchu też. Weź się nie katuj, w ciąży jesteś!Ktr - ja się boję bardziej ze względu na kalorie i bąbelki w brzuchu potemale z chęcią bym wypiła, może poproszę Męża żeby kupił jak będzie wracał w pracy.. bo w ogóle to nie pamiętam kiedy ja piłam coś gazowanego
![]()
Co do chleba to ja piekłam w maszynie chlebowej, super sprawa. Teraz maszyna się spsuła (po kilku latach baaaaardzo częstego używania, praktycznie codziennie). Po remoncie kupimy nową. Polecam serdecznie mieszanki ze strony BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy. są bez sztucznych ulepszaczy, samo zdrowie i drożdże gratis
Maciejkaa, gratulacje z okazji półmetka
Hehehe, no wiesz, Cwietka, w końcu jesteś w ciąży, a bo ja wiem jakie Cię tam smaki nachodzą? Śledzie z truskawkami albo wołowina ze świeżym ogórkiem w sosieMaghda - jasne, ze kiszone Z takim zwykłym i to jeszcze zimowym ogórem to by musiało być okropne Myślę, że Twoje żeberka i moja wołowina bardzo podobne
(...)
Przez przypadek wcisnęłaś razem ctrl+shift, wystarczy, że znów wciśniesz. Albo tak jak radziła Mysiolek(...)
dziewczyny zepsuła mi sie klawiatura, co zrobic jak zamiast y wyskakuje z i odwrotnie
Kasiarj, właśnie, może nospę? Mój gin ciągle mówi, że gdyby coś to 3x dziennie po 2 tabl można nawet brać.
Dzisiaj się znów śmialiśmy z moim M ze sklerozy ciążowej mej i się uśmiałam nieźle jak M stwierdził, że jak tak dalej pójdzie, to On za miesiąc jak będzie wracał z pracy, zacznie mi się od progu przedstawiać na wszelki wypadek
czesc dziewczyny
dzieki cwietce (DZIEKI WIELKIE) próbuję znowu do Was wrócić zapewne nie uda mi się nadrobić zaległości bo troche mnie nie było za sprawą przeprowadzki niestety ciągnie sie i ciągnie naprawdę człowiek to typ kolekcjonera gdzie mi się te wszytskie rzeczy zmieściły to nie mam pojęcia powoli idzie tym bardziej że malżonek praktycznie sam został z problemem ale woleliśmy teraz niż jak brzuchol będzie jeszcze większy a upały dadzą się we znaki
))
u mnie z nowości to czuję już ruchy
synuś uaktywnił sie podczas ogladania filmu - horroru doddam
)) no i na ostatnim usg wyszło na serduszku zwapnienie w lewej komorze ale lekarz kazał sie nie przejmowac dał skierowanie na echo (za 2 tyg) no i cieszymy sie dobrym samopoczuciem
pozdrawiam was wszytskie mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie z nowości to czuję już ruchy
pozdrawiam was wszytskie mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maghdalena
Damagi, nie mam, ale zobacz te mieszanki, które wyżej polecam, są w 100% mieszankami różnych mąk, ziaren i przypraw. Chleby są pyszne, mój ulubiony to Mieszanka chlebowa - CHLEB ORKISZ SAXONY (saksoński) - 0.5 kg + drożdże GRATIS
reklama
_Ewcik_
kasia może to też nerki u Ciebie? pij dużo wody nisko zmineralizowanej, np. primavera czy górski kryształ.. leż na lewym boku.. często sikaj..
damagi na str. moje wypieki jest mnóstwo różnych chlebków i bułeczek, które cudownie wychodzą
damagi na str. moje wypieki jest mnóstwo różnych chlebków i bułeczek, które cudownie wychodzą