Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i jeszcze jagoda też jest:-)
i jeszcze chyba z jedna lub dwie wizyty mnie czekają w związu z tym zębem...no i ja bez znieczulenia nie otwieram buzi... jakby co mogę polecic stomatologa: przystojny i do tego fachowy
[/QUOTE]No co Ty? Od jednej szklanki coli kalorii jakoś strasznie Ci nie przybędzie i bąbelków w brzuchu też. Weź się nie katuj, w ciąży jesteś!Ktr - ja się boję bardziej ze względu na kalorie i bąbelki w brzuchu potemale z chęcią bym wypiła, może poproszę Męża żeby kupił jak będzie wracał w pracy.. bo w ogóle to nie pamiętam kiedy ja piłam coś gazowanego
![]()
Hehehe, no wiesz, Cwietka, w końcu jesteś w ciąży, a bo ja wiem jakie Cię tam smaki nachodzą? Śledzie z truskawkami albo wołowina ze świeżym ogórkiem w sosieMaghda - jasne, ze kiszone Z takim zwykłym i to jeszcze zimowym ogórem to by musiało być okropne Myślę, że Twoje żeberka i moja wołowina bardzo podobne
(...)
Przez przypadek wcisnęłaś razem ctrl+shift, wystarczy, że znów wciśniesz. Albo tak jak radziła Mysiolek(...)
dziewczyny zepsuła mi sie klawiatura, co zrobic jak zamiast y wyskakuje z i odwrotnie