reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

No nie dam rady :wściekła/y::-D Za dużo piszecie a ja muszę obiad ugotować. Nadrobić nadrobiłam, ale zapomniałam porobic notatek i zapamiętałem tylko pulpety z kaszy i soczewicy:zawstydzona/y: eweli podziel się przepisem:tak:

reklama
Domagi - następnym razem jak Ci się klawiatura poprzestawia, to naciśniej Ctrl i Shift. Musiałaś ten skrót klawiszowy wcisnąć niechcący i się poprzestawiało i żeby to "odkręcić" też musisz to samo wcisnąć.

Franek - w podejście nie wątpię ;-) Ale ja ogona czy kopyt nie mam ;-)

Mysiolek - no trochę czekać trzeba ;-) Ja ostatnio wolę bułki. Krócej się pieką ;-)
A prawą i lewą mylę notorycznie ;-) Najgorzej jak kogoś pilotuję :-D

Obiad wyszedł :-) Jak na bloga wejdzie, to podrzucę przepis :-) A póki co czuję się jak bąk - nawet pod kolor jestem, bo czarne legginsy i pomarańczowa sukienka ;-)

Kamu oczywiście, że biorę nospę ale mi nie pomaga. Damagi W tej chwili obstawiamy ten mocz bo furagin przyniosł mi ulgę, chyba że to tylko zbieg okoliczności. Wieczorem bede miec wyniku ogolnego badania to moze cos bedzie wiadomo.

[/QUOTE]

Po pierwsze ja też jestem ze Slupska!:-D i jeszcze jagoda też jest:-)

Po drugie ja leczenie kanałowe miałam w zeszłym tygodniu:-D i jeszcze chyba z jedna lub dwie wizyty mnie czekają w związu z tym zębem...no i ja bez znieczulenia nie otwieram buzi... jakby co mogę polecic stomatologa: przystojny i do tego fachowy:tak:[/QUOTE]

Ooo to miło wiedzieć ze ktoś jeszcze ze sł jest :)! No jak możesz to polec i jak można wiedziec jaki okres czasów i mniej wiecej ile wizyt na całe kanalowe zeszło

AleksandraMaria ale cię wywialo hoho daleko ;)), to zęba można wyrywać w ciazy nie wiedziałam tutaj.nie wyrwa mi i czytalam na necie ze.niby nie wolno nie wiem.sama z chęcią bym się.go pozbyła :D,

U was śniegu a.u mnie jakieś powodzie leje juz 3 dzień i zalewa wszystko , dziś w mega korku stalam prawie 2 h masakra nie wiem coś gorsze deszcz czy śnieg :/

Ktr - ja się boję bardziej ze względu na kalorie i bąbelki w brzuchu potem :) ale z chęcią bym wypiła, może poproszę Męża żeby kupił jak będzie wracał w pracy.. bo w ogóle to nie pamiętam kiedy ja piłam coś gazowanego:-D
No co Ty? Od jednej szklanki coli kalorii jakoś strasznie Ci nie przybędzie i bąbelków w brzuchu też. Weź się nie katuj, w ciąży jesteś! :)

Co do chleba to ja piekłam w maszynie chlebowej, super sprawa. Teraz maszyna się spsuła (po kilku latach baaaaardzo częstego używania, praktycznie codziennie). Po remoncie kupimy nową. Polecam serdecznie mieszanki ze strony BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy. są bez sztucznych ulepszaczy, samo zdrowie i drożdże gratis :)

Maciejkaa, gratulacje z okazji półmetka :)

Maghda - jasne, ze kiszone Z takim zwykłym i to jeszcze zimowym ogórem to by musiało być okropne Myślę, że Twoje żeberka i moja wołowina bardzo podobne
(...)
Hehehe, no wiesz, Cwietka, w końcu jesteś w ciąży, a bo ja wiem jakie Cię tam smaki nachodzą? Śledzie z truskawkami albo wołowina ze świeżym ogórkiem w sosie ;) wolałam dopytać ;)

(...)
dziewczyny zepsuła mi sie klawiatura, co zrobic jak zamiast y wyskakuje z i odwrotnie
Przez przypadek wcisnęłaś razem ctrl+shift, wystarczy, że znów wciśniesz. Albo tak jak radziła Mysiolek :)

Kasiarj, właśnie, może nospę? Mój gin ciągle mówi, że gdyby coś to 3x dziennie po 2 tabl można nawet brać.

Dzisiaj się znów śmialiśmy z moim M ze sklerozy ciążowej mej i się uśmiałam nieźle jak M stwierdził, że jak tak dalej pójdzie, to On za miesiąc jak będzie wracał z pracy, zacznie mi się od progu przedstawiać na wszelki wypadek ;))))

czesc dziewczyny:) dzieki cwietce (DZIEKI WIELKIE) próbuję znowu do Was wrócić zapewne nie uda mi się nadrobić zaległości bo troche mnie nie było za sprawą przeprowadzki niestety ciągnie sie i ciągnie naprawdę człowiek to typ kolekcjonera gdzie mi się te wszytskie rzeczy zmieściły to nie mam pojęcia powoli idzie tym bardziej że malżonek praktycznie sam został z problemem ale woleliśmy teraz niż jak brzuchol będzie jeszcze większy a upały dadzą się we znaki:)))

u mnie z nowości to czuję już ruchy:) synuś uaktywnił sie podczas ogladania filmu - horroru doddam :))) no i na ostatnim usg wyszło na serduszku zwapnienie w lewej komorze ale lekarz kazał sie nie przejmowac dał skierowanie na echo (za 2 tyg) no i cieszymy sie dobrym samopoczuciem:)
pozdrawiam was wszytskie mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny a ma któraś przepis na chlebek własnej roboty najlepiej ciemny ale nie z mieszanki tylko taki w pełni swój? :)

reklama
kasia może to też nerki u Ciebie? pij dużo wody nisko zmineralizowanej, np. primavera czy górski kryształ.. leż na lewym boku.. często sikaj..

damagi na str. moje wypieki jest mnóstwo różnych chlebków i bułeczek, które cudownie wychodzą

Do góry