• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

reklama
Tak, ta akurat jest droga. Ja zawsze kupuję większe opakowania, bardziej się opłaca. Ale są inne, dużo dużo tańsze i to te głównie kupuję, a ten mój ulubiony od czasu do czasu, "przy niedzieli i od święta" ;)

Cześć Wam :)

Od razu się przyznam, że nie przeczytałam wszystkiego dokładnie :zawstydzona/y: Jako, że mam dziś męża w domu, to postanowiłam zagonić go do sprzątania. Tylko niestety muszę cały czas nad nim stać i pokazywać mu co i gdzie ma robić i wyobraźcie sobie, że on przez godzinę odkurzał mieszkanie:szok: Gdybym ja to robiła w jego tempie to nie wiem, co by się działo w domu :-D

Ktr
- może ten gorszy dzień to przez hormony? Ja na początku ciąży chodziłam strasznie rozdrażniona i moje dziecko okropnie mnie irytowało. Teraz trochę mi odpuściło, no i staram się panować nad sobą ;-)

Damagi - co do chlebów z mieszanek - my mamy maszynę do pieczenia chleba i na początku mąż (bo to on ja obsługuje:-p) kupował te mieszanki i chlebki były bardzo smaczne, potem zaczął sam eksperymentować i teraz już ich nie kupujemy, ale i chleb pieczemy rzadziej, bo początkowy zachwyt minął ;-)

Miciurka - Hej!:-D

takie coś cały czas mi wyskakuje

User-Agent: * Disallow: /captcha Disallow: /recaptcha Disallow: /sort/ Disallow: /polec/ Disallow: /drukuj/ Disallow: /newsletter/zapisz Disallow: /newsletter/wypisz Disallow: /comments/sort/ Disallow: /autocomplete Disallow: /profil/ Disallow: /ocen/ Disallow: /wyszukiwarka/ Allow: /
:crazy:

Zenia - nie wiem o co kaman. To chyba musisz "na piechotę" - wejdź na stronę Moje wypieki i w chlebach z drożdżach jest chleb wieloziarnisty. Oraz wiele, wiele innych, ale ten jest zdecydowanie najprostszy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry