• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2013

Witam po świętach :-)
Mam nadzieje, że wszystkie miałyśmy je spokojne, bo nadrobić niestety nie dam rady :/

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :tak:
No i zdrówka dla chorych mamuś i dzieciaczków :-)
ktr super, że z malym wszystko w porządku :-)

reklama
Ja zaplanowałam moim dzieciakom wizytę u dziadków na ostatnie dwa tygodnie lipca więc już od dziś gadam do brzucha,że albo wtedy albo 1 sierpnia mi pasuję ewentualnie:-D żadnego przenoszenia o nie nie nie:no:
Mój ojciec jest z 12 sierpnia. Ma, że tak powiem interesujący charakter:-D

ja również powracam po świętach, niestety nie dam rady nadrobić tych x stron, ale od dzisiaj muszę zacząć na bieżąco koniecznie.

nawet już nie chce mi się komentować tego co zgotowała nam pogoda w tym roku, myślę, że wszystkie mamy podobne odczucia :baffled:

ale! wierzę w to, że nie ma tego złego i już niedługo będzie można normalnie wyjść na dwór, bez topienia się w kałużach po pachy!

Madziula, ja łykam PRENATAL jak sobie przypomnę:-) A ogòlnie kupuję co jest w promocji, bo one zazwyczaj skład mają podobny..
ŻEby to sobie można było zaplanować poród to ja bym w połowie lipca już rodziła,,i ani dnia dłużej.. Jak ja nie lubię być w ciąży...

Byłam na tych małych zakupach ale były expresowe bo z moim małym to jest koszmar .. wzięłam co potrzeba i tyle. Będę musiała iść innego dnia samej na spokojnie ;-)
Też byłam w Rossmann'ie po kwas foliowy i jakiś nowy lakier do pazurkow ;-)

Madziula - ja nie biorę żadnych witamin tylko nadal kwas. Zalecenie lekarza :)

Kasia - zdrowia dla dzieci :)
Ja już sie boję tego charakteru bo LWY to niezłe ziółka ...

Margo - współczuję tego rzyganka :(

Domi Marzycielka - ee mi też lekarz mówi ze urodzę nawet pod koniec lipca ale ja uważam ze dokładnie tego wyliczyć sie nie da :)

margo- bidulo, znowu? oj Ty to się nacierpisz:-(
domi- Antek też mi dziś niespodziankę zrobił- co prawda nie zsikał się do łóżka ale przesikał pieluchę- mokry był aż po pachy:-D

Margo - współczuję samopoczucia :(

Ktr - no bo ciężko przewidzieć, dlatego ja się teraz na nic nie nastawiam i trzymam raczej terminu z om. Niby dzidzia wychodzi mi kilka dni starsza, ale Jaśko od początku wychodził tydzień, a potem i o 2 starszy, a i tak urodził się po terminie, tylko, że słusznych rozmiarów ;-)

Jakby tak sobie można było wybrać, to ja bym najchętniej urodziła dopiero na początku września - bo Jaśko wraca wtedy do przedszkola, no ale z moim terminem nie ma na to szans :-D

w szpitalu w którym będę rodzić w ogóle nie biorą pod uwagę terminu z usg- ważny jest tylko ten z om i w dodatku sami go obliczają tzn nie podaje się terminu porodu tylko termin ostatniej miesiączki, więc mimo że Szymon od początku na usg jest starszy o 7-9 dni to nawet na to szczególnie nie zwracam uwagi- tzn cieszy mnie że fajnie rośnie ale tylko tyle:-)

reklama
czesc widze ze poświetach porodowe tematy ja nawet o tym nie mysle jeszcze póki co czekam na wizyte za tydz i delektuje sie nic nie robieniem ah to chyba przez te zimowe swieta.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry