reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Kurcze..przed chwila polknelam nospe na bol mojej pachwiny a teraz mam wyrzuty sumienia bo na ulotce jest napisane ze lek z grupy C i nie jest wskazany w ciazy :(

reklama
All-me - nospa jest jednym z najbezpieczniejszych leków w ciąży. Ja praktycznie od początku biorę ja 3 razy dziennie (teraz dostałam pozwolenie, żeby spróbować odstawic :)), w pierwszej ciąży też bralam. Nic złego się nie stało. Gdyby nospa była niebezpieczna to nie zalecaloby jej tylu lekarzy ;)

Hehe no mnie w szpitalu dawali nospe..ale teraz sie przestraszylam:p

Ach to moje dziecko...upatrzyla sobie moj biedny pepek :/

Witam się na szybko dziewczynki...:-) :-) Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, ale z tego co z ostatnich stron wyłapałam to:
Jagoda, ale szybciutko masz ślub, :-) Fajnie, z mniejszym brzuszkiem większy wybór sukienek i lżej Ci będzie.:-) Zenia, trzymaj się mamusiu i dawaj znać co u Ciebie.:-)
Lewan, trzymam kciuki za twoją szyjkę, musi być dobrze:-) Franek, zdrówka i działaj z miksturą Agaty, jest świetna, a i tak Ci nic konkretnego nie dadzą.:-) Ewcik, dziewucha i basta, nie wyszukuj siusiaka tam gdzie go nie ma:-) Witam nowe sierpniówki . Kasiarj, dobrze że wyszłaś na prostą i możesz w miarę odetchnąć:-) Marzycielka, gratuluję Adrianka:-) Z góry dziewczyny przepraszam bo napewno zapomniałam o ktpòrejś i już mam wyrzuty sumienia.. ale zupełnie wariacki mam tydzień, a przyszły będzie jeszcze bardziej zwariowany, bo przejmuję dowodzenie nad wydziałem kolegi który idzie na urlop..:baffled: Trochę mam z młodszym problem, bo po kontrolnej wizycie w poradni dyslektycznej, stwierdzili że muszę mu słuch w Kajetanach przebadać i wyższe funkcje słuchowe, bo słyszy dobrze ale pewne informacje wpadają do uchaale nie są przekazywane do kory mózgowej i jest to do rehabilitacji i diagnostyki.. Dzisiaj mąż był w Kajetanach..badanie na październik... i nie ma nadzieji na wcześniej... :-) Ja po wczorajszej wizycie kontrolnej podbudowana, cukrzycy nie mam, waga stanęła i Pani dr twierdzi że wyglądam kwitnąco... Wyniki znów jak u konia, macica rośnie, a synio kopie jak zawodowy piłkarz /nie z naszej reprezentacji/.. :-)

reklama
Do góry