reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Margo na allegro są fajne piżamki,ale ja jeszcze przed ciążą kupiłam fajną piżamkę w h&m i spokojnie w nią wchodzę coś takiego tylko moja jest czarna i bardziej wcięty dekolt Product Detail | H&M PL one od piersi w dół są luźne i myślę że jeszcze trochę w niej pochodzę mimo że to rozmiar XS to nadal luz w brzuchu
Madziasek narobiłaś mi smaka na ruskie!
kasia ja też niskociśnieniowiec,kiedyś w med.pracy doktorka w szoku była że ja jeszcze siedzę bo mi zmierzyła a tam 85/40,u mnie dzień bez kawy równa się ból głowy i spanie,o dziwo dziś wytrwałam bez kawy

Ja troszkę lepiej chyba płukanka z soli najlepiej pomaga,cieszę się że nie wykupiłam tego leku.Zrobiłam sobie rosołek i cały dzień pod kocykiem leżałam i filmy oglądałam.U nas od 15 deszcz pada,może trochę oczyści te brudy.

reklama
Dobry Wieczór :))

Dzisiaj dla odmiany pojawiam się wieczorową porą. Niestety nie nadrobiłam wszystkich postów, chyba się zatrułam i od rana czuje się jak Margo25 - kibelek po wszystkim !!! Postaram się jutro nadrobić :))

franek, kasia podziwsiam Was i wasze cisnienie;-) ja tez tak chce moc funkcjonowac, a nie zmagac sie z bolami glowy. Przed ciaza bylam ibupromoholiczka;-)

Madziula
Ty bidulu, 3maj sie

Ja niestety wstaje do kibelka w nocy co najmniej z 3 razy i jak się obudzę koło 3-4 to nie mogę zasnąć.

Margo25 gratuluje zakupu.

Madziula zdrówka

Zaczarowana79 super, że u Ciebie wszystko w porządku. Mam nadzieję, że uda się jakoś przyspieszyć termin wizyty synka u lekarza

Ja miałam dziś EKG, wyników dowiem się z przyszłym tygodniu, poza tym w poniedziałek czeka mnie kłucie - morfologia i TSH i potem znowu wizyta u domowego a i mam trzy razy dziennie mierzyć ciśnienie, więc właśnie nabyliśmy ciśnieniomierz. Co ciekawe jak na razie puls 92 a wieczorem 87, więc może mam chorobę białego fartucha u ginekologa.
Ale mam inne zmartwienie otóż poszłam na piechotkę do lekarza i zauważyłam, że przy chodzeniu twardy mam sam dół brzucha, czy to normalne?

Franek dzięki. Na razie kupiłam jedną, ale pewnie niebawem dokupię drugą więc najpierw zerknę na allegro zanim wyjdę z domu ;) Dobrze, że masz się trochę lepiej oby jutro już było naprawdę dobrze!

Madziula kochana! Trzymaj się :* Mam nadzieję, że już Ci odpuści, spokojnie prześpisz noc a rano nie będziesz już pamiętała o tym zwymiotowanym dniu.

hello
biggrin.gif

u mnie poranek rozpoczął się o godz. 6, a właściwie synek go zaingurował swoim radosnym: mama, wstawaj, już jasno hehe
byłam w Lidlu, kupiłam mu spodenki, bluzeczki i skarpetki.. i u chłopa swojskie jaja ze wsi
wink2.gif

a ja się stresuję.. wiem wiem, powiecie: ZNOWU.. ale moja dzidzia naprawdę bardzo mało się rusza, a jak już to, baaardzo delikatnie- a tu już 24 tydz, więc te ruchy powinny być częstsze i mocniejsze
unhappy.gif
strasznie się tym martwię..

Dobry:-)

Laski jak ladnie sloneczko swieci, normalnie okulary przeciwsloneczne pojda dzis w ruch:-) Mezus wlasnie robi sniadanko, zjemy, chwilke odpoczniemy i idziemy najpierw na ryneczek, a potem na obiad do restauracji:-)

Ewcik nie martw sie, pewnie dzidzia Twoja to taki maly leniuszek jak i moja, b ja ruchow jeszcze w ogole nie czuje.

Milego dzionka zycze:-)

Hej :-D
to i ja sie witam w tak piekny sloneczny i cieply dzien ;-)
Ewcik glowa do gory, dzidzia sie rozszaleje, zobaczysz!!!, bedziesz jeszcze pisac jakie to mocne kopniaki dostajesz :-D

Ostatnia edycja:
Ewcik u mnie z ruchami bywa różnie. Jak mała była nóżkami na dole, to czułam kopniaki, a jak odwróciła się główką do dołu, to też mniej i słabiej ją czuję.
ooo i mamy ten sam wiek ciąży :) masz termin na 06.08 ?

reklama
Cześć Wam :-)

Ewcik - też jadę dziś do Lidla - mam tylko nadzieję, że wszystkiego nie wykupią :-)
A co do ruchów, też myślę, że jeszcze przyjdzie czas na te mocniejsze. Grunt, że czujesz. Moja mała też rusza się na pewno mniej niż ruszał się Jaś na tym etapie, niby czuję ruchy mocno ale dość rzadko - po prostu każda ciąża jest inna ;-)

Do góry