reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

reklama
hej kochane, witam was porannie /a raczej południowo/
wink2.gif

narobiłam się i padam na pysk... ogarniałam regał z zabawkami Marcelkowymi, część wypieprzyłam, mieszkanie posprzątałam.. no i czeka mnie najgorsze-muszę się zabrać za szafę, żeby wydzielić miejsce dla dzidzi i zredukować ilość synkowych ciuchów-ale dzisiaj już chyba nie dam rady :/

Dzien Dobry ;-)
ja tylko na chwilke, czekam u swojej lekarki na wizyte, przyjmie mnie mimo ze ma caly komplet :-D i chyba dostane skierowanie na USG piersi...
odezwe sie jak bede juz cos wiedziala
milego dnia!

Witam :-)

Iza zazdroszcze tej wyprawki, tez bym chciala juz wszystko miec, ale moj krzyczy ze nie ma gdzie tego juz chować;-):-D:-D
Tośka stóweczka dla synka :))

MadziaSek super ze sie do lekarki dostałas, mam nadzieje ze wszystko ok:-)

ja wracam z jednej pracy i zaraz do drugiej :eek: ale miałam dzisiaj miła niespodzianke od rodzicow dzieci z przedszkola, dostałam kwiatuszki śliczne z okazji mojego ślubu:-). Jutro na szczescie wolne, ale od rana dentysta a wieczorem ginek:-)do fryzjera sie umowilam, chociaz nie wiem co z tej fryzury bedzie bo ja zawsze po powrocie od fryzjera myje wlosy i jeszcze raz sama ukladam:-):-) ale mysle ze slubna to sie postaraja:eek:

tak siedze siedze i pisze i wpierdzielilam cala paczke orzechow w czekoladzie:eek::sorry::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć

U nas kiepsko nadal. Synio skończył brać dziś antybiotyk a gorączka nadal nachodzi. Właśnie ma 38 i leży biedny :( głos ma zachrypniety, oczka chore, katar coraz gorszy, kaszel suchy i jeszcze na dodatek doszło rozwolnienie :-(
Popołudniu jedziemy do lekarza ..

Witam się i tu!

Toska - sto lat dla Kajtka!:-)

Zenia, Franek - trzymam kciuki za wizyty!:tak:

Iza - po takim szaleństwie zakupowym to ja się nie dziwię, że Cię później wszystko boli :-D Ja i bez ciąży bym padła :-D I ja też już zaczynam kompletować wyprawkę, mam już większość ubranek, a resztę zakupów zamierzam zrobić gdzieś, gdzie dostanę prawie wszystko, bo przy drugim dziecku już nie jaram się wybieraniem każdej pierdółki :-D

Maciejka - zdrówka dla synka!

Hello

A ja właśnie po sprzątaniu i gotowaniu :) Teraz czekam na M i jedziemy na działkę - dotlenić się :)

Zenia, Franek - trzymam mocno kciuki :laugh2: Dajcie znać !!!!

Toska, oj mam nadzieję, że do jutra Ci przejdzie. Trzymam kciuki. Dzisiaj dam Ci znać co z tą promocją :)
IzaV
, Ty tak nie szalej na tych zakupach. Zazdroszczę Ci, że już wszystko masz a ja nadal w czarnej d.... :-(

witam dziewczyny!
na 17 jadę na usg sprawdzić co z serduszkiem malucha, bo na połówkowym nie można było go ocenić, strasznie się boję, mam jakieś złe przeczucia, na dodatek boli mnie dzisiaj brzuch i strasznie mdli. Pozdrawiam

reklama
witam dziewczyny!
na 17 jadę na usg sprawdzić co z serduszkiem malucha, bo na połówkowym nie można było go ocenić, strasznie się boję, mam jakieś złe przeczucia, na dodatek boli mnie dzisiaj brzuch i strasznie mdli. Pozdrawiam
Będzie dobrze, zobaczysz....
Nie denerwuj się!!!!

Witam :-)

tak siedze siedze i pisze i wpierdzielilam cala paczke orzechow w czekoladzie:eek::sorry::zawstydzona/y:
Niech Wam idzie na zdrowie :-):tak:

Do góry