reklama
Maghdalena
Fanka BB :)
Jagoda, cudownego dnia jutro, bez stresu, życzę Ci wieeelkiej radości i żeby wszystko się udało tak jak sobie wymarzyłaś! PS całe szczęście, że ten HBS to pomyłka. Wrrrr kopnąć w d... taką babę głupią za takie pomyłki!
Kamu, gratulacje udanej wizyty!
Ewcik, współczucie z powodu niedostania się do przedszkola... Może ludzie będą rezygnować i się dostanie jednak? Kciuki żeby się to pomyślnie ułożyło!
Maciejkaa, kurczę, szybko niech zdrowieje ten Twój synio, oby lekko przeszedł tego wirusicha wstrętnego! I żebyś Ty się nie zaraziła!
Kamu, gratulacje udanej wizyty!
Ewcik, współczucie z powodu niedostania się do przedszkola... Może ludzie będą rezygnować i się dostanie jednak? Kciuki żeby się to pomyślnie ułożyło!
Maciejkaa, kurczę, szybko niech zdrowieje ten Twój synio, oby lekko przeszedł tego wirusicha wstrętnego! I żebyś Ty się nie zaraziła!
chrobek
Bry o poranku:-)
Od godziny nie spie, bo mala tak kpie, ze nie da rady usnac;-) W sumie to dzis mi na reke, ze mala mnie obudzila kopniakami. Zapomnialam wczoraj wyjac piers z kurczaka z zamrazalnika, a na 13 musze miec gotowa salatke i koreczki jeszcze. Kurcze pogoda sie chyba popsula troche, mam nadzieje, ze nie bedzie padac, b na grilla sie do znajomych wybieramy.
Jagoda zycze Ci cuuuuuuuuuuuuudownego slubu i samych wspanialosci
Kamu gratki udanej wizyty
Od godziny nie spie, bo mala tak kpie, ze nie da rady usnac;-) W sumie to dzis mi na reke, ze mala mnie obudzila kopniakami. Zapomnialam wczoraj wyjac piers z kurczaka z zamrazalnika, a na 13 musze miec gotowa salatke i koreczki jeszcze. Kurcze pogoda sie chyba popsula troche, mam nadzieje, ze nie bedzie padac, b na grilla sie do znajomych wybieramy.
Jagoda zycze Ci cuuuuuuuuuuuuudownego slubu i samych wspanialosci

Kamu gratki udanej wizyty
franekkimono
Witam się słonecznie,zwarta i gotowa do sprzątania,teraz jeszcze leżymy z córcią w łóżku i oglądamy Bolka i Lolka,ale zaraz trzeba wstać bo mała się dopomina kanapki z serkiem.Chrobek-ja też ostatnio długo nie mogę spać tak koło 7 już wyspana jestem.Kamu-gratuluje udanej wizyty!Ewcik-a myśleliście o prywtnym jak to u ciebie cenowo wychodzi??Chyba się wybiorę dziś na lody,jest taka jedna lodziarnia w której mają przepyszne lody już byłam kilka dni temu z córcią.Miłego dnia kobietki!
Maghdalena
Hej hej
ja nie śpię od 6
chyba dlatego, że znów przespałam całą noc bez wizyt w WC, więc się wyspałam 
Hahaha, Chrobek, a tak narzekałaś, że nie czujesz ruchów, to teraz masz w nadmiarze
moja jeszcze nigdy mnie nie obudziła kopniaczkami, jest bardzo delikatna i w nocy wcale jej nie czuję. Oby była to prognoza na po urodzeniu, hehehehe ;o) no coooo, można sobie powkręcać miłe bajkowe teorie ;o)
Udanego dnia, Mamusie!
Hahaha, Chrobek, a tak narzekałaś, że nie czujesz ruchów, to teraz masz w nadmiarze
Udanego dnia, Mamusie!
Czesc 
co do pogody to slonko przymulone od chmurek, ale jest cieplo!
Allme bidulko, kuruj sie i dbaj o siebie ;-)
Chrobek moj Babelek nigdy mnie nie obudzil kopniakami, ale za to gdy sie obudze w nocy i zasnac nie moge to troszke szaleje
Franekkimono u mnie w miescie jest jedna fajna lodziarnia z domowymi i pysznymi lodami, narabilas mi ochoty wiec tez sie wybiore z mezem
milego dnia!

co do pogody to slonko przymulone od chmurek, ale jest cieplo!
Allme bidulko, kuruj sie i dbaj o siebie ;-)
Chrobek moj Babelek nigdy mnie nie obudzil kopniakami, ale za to gdy sie obudze w nocy i zasnac nie moge to troszke szaleje

Franekkimono u mnie w miescie jest jedna fajna lodziarnia z domowymi i pysznymi lodami, narabilas mi ochoty wiec tez sie wybiore z mezem
milego dnia!
marzycielka81
Dzień dobry
M.Lena spokojnie takie różnice mogą wyjść, jeśli się niepokoisz skontaktuj się ze swoim lekarzem.
Kamu super, że na wizycie wszystko ok.
All-Me zdrówka
Maciejkaa jak się czuje synek?
Mi mały daje na razie spać, tylko to bieganie co godzinę do toalety…
Pogoda tutaj paskudna, słońca brak, pełno chmur, a my na plener mamy do Wolsztyna jechać, mam nadzieję, że nie będzie padać chociaż, jeszcze wycieczka nas do sklepu czeka bo się żarówka przepaliła w autku. Jutro chciałabym jeszcze do sklepu jechać butki sobie kupić, bo mam albo baleriny albo adidasy a chciałabym jakieś pełne buty.
M.Lena spokojnie takie różnice mogą wyjść, jeśli się niepokoisz skontaktuj się ze swoim lekarzem.
Kamu super, że na wizycie wszystko ok.
All-Me zdrówka
Maciejkaa jak się czuje synek?
Mi mały daje na razie spać, tylko to bieganie co godzinę do toalety…
Pogoda tutaj paskudna, słońca brak, pełno chmur, a my na plener mamy do Wolsztyna jechać, mam nadzieję, że nie będzie padać chociaż, jeszcze wycieczka nas do sklepu czeka bo się żarówka przepaliła w autku. Jutro chciałabym jeszcze do sklepu jechać butki sobie kupić, bo mam albo baleriny albo adidasy a chciałabym jakieś pełne buty.
reklama
All-me zdróweczka, te przeziębienia są okropne
Chrobek, widzisz jaką masz czujną córę,że Cię obudziła ;-)
Maghdalena , moje dziecko też raczej delikatne, ale Maks też taki był, chyba nigdy mnie jakoś boleśnie nie kopnął.
Marzycielka, słyszałam o tym Wolsztynie, tam jest ta parada parowozów, a moje dziecko ma fioła na tym punkcie. D brat mieszka w Zielonej g. i on nam o tym mówił.
U nas na razie ładna pogoda, mama nadzieję , że się utrzyma , bo planujemy grillować na działce.
Chrobek, widzisz jaką masz czujną córę,że Cię obudziła ;-)
Maghdalena , moje dziecko też raczej delikatne, ale Maks też taki był, chyba nigdy mnie jakoś boleśnie nie kopnął.
Marzycielka, słyszałam o tym Wolsztynie, tam jest ta parada parowozów, a moje dziecko ma fioła na tym punkcie. D brat mieszka w Zielonej g. i on nam o tym mówił.
U nas na razie ładna pogoda, mama nadzieję , że się utrzyma , bo planujemy grillować na działce.