reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

witam serdecznie po długim weekendzie!
ja znowu zaliczyłam szpital, brzuch twardy jak kamień i słabo wyczuwalne ruchy, batalia leków i leże juz w domu. Jutro mam wizytę to dowiem się czegoś. Ale lekarz w szpitalu trochę mnie nastraszył, powiedział, że koło 24 tygodnia to ruchy powinny być wyczuwalne 3 razy na godzine, ja tak nie mam. Boję się jutrzejszej wizyty i żyć jakoś mi się odechciało.

reklama
Hej dziewczyny :-) Jak tam majówka udana? ;> My prawie całą w domu spędziliśmy, pogoda i tak nie zachęcała do niczego innego, non stop deszcz i parę burz nawet. Dopiero wczoraj popołudniu zaczęło się wypogadzać :baffled:

ewelinka12 ja też mam oba łożyska z przodu i aż za dobrze czuję ruchy

my2013 na pewno wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się tak... Dziecko pewnie się rusza tylko akurat tak, że ty nie czujesz. Z resztą na pewno ci w szpitalu usg robili i jak dzidzia ruszała się?

my2013 ja jestem w podobnym tygodniu i wcale 3 razy na godzine ruchow nie czuje, to pewnie jest roznie i niepotrzebnie cie jeszcze lekarz dodatkowo stresuje, trzymam kciuki, bedzie dobrze

zienia.mi ja czuje ruchy ale tylko po bokach i w glebi brzucha, moze to przez ulozenie dziecka, bo zawsze ma nogi albo po jednej albo po drugiej stronie i czuje czasem chyba jak rownoczesnie nozkami i raczkami rusza, bo dwojki tam napewno nie ma :-)

my2013 na pewno wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się tak... Dziecko pewnie się rusza tylko akurat tak, że ty nie czujesz. Z resztą na pewno ci w szpitalu usg robili i jak dzidzia ruszała się?[/QUOTE]

we wcześniej prez szpitalu robili mi usg i lekarz powiedział, że dzidziuś się rusza, noo ale zaraz potem powiedział, że jednak powinien 3 razy na godzinę się ruszyć. zobaczę co jutro powie moja lekarka. dziekuje za słowa otuchy.

Cześć Dziewczyby,

witam się po przerwie. Wróciliśmy wczoraj z majówki i, dziś jeszcze urlopuję i od jutra do pracy.
Do 1 maja byliśmy trochę u moich, trochę u Męża rodziców. 2 maja chciałam gdzies wyjechać mysleliśmy ad Wilnem albo nad działką nad Bugiem. W końcu Mężuś zatrzymał się na rozdrożu między zjazdem na Wilno i nad morze i... wylądowaliśmy w Trójmiescie. pogoda od piątku własnie była świetna. Nawet poimprezowaliśmy trochę - tańce hulańce ;)

Witam

My2013 spokojnie ja czasami nie czułam ruchów cały dzień. Dziecko się rusza tylko Ty nie czujesz.

My również wczoraj wróciliśmy z majówki i było super, pogoda dopisała, jesteśmy bardzo zadowoleni

Witam się i ja,wczoraj mieliśmy zjazd rodzinny u nas pokazywaliśmy filmik z USG i już wszyscy wiedzą że chłopczyk będzie,radość wielka,siusiak opity.Ja dziś czekam na kuriera z ubrankami dla małego,a wczoraj od mamy i siostry też dostałam kilka ubranek także happy jestem.U nas upalnie aż miło.Mój mały kopie mnie w dole i po bokach wczoraj usnąć nie mogłam bo tak kopał na dole,dosłownie myślałam że zaraz wyjdzie z tego brzucha.my-głowa do góry mój też raczej nie kopie w takich równych odstępach,wydaje mi się że trochę lekarz cię nastraszył,trzymam kciuki żeby wszystko było ok.Miłego dnia babki!

reklama
witam porannie :-)

we wcześniej prez szpitalu robili mi usg i lekarz powiedział, że dzidziuś się rusza, noo ale zaraz potem powiedział, że jednak powinien 3 razy na godzinę się ruszyć. zobaczę co jutro powie moja lekarka. dziekuje za słowa otuchy.

ja też nie czuję w takich odstępach, ze 3 razy na godzinę :no: znowu czuję delikatnie, bo ewidentnie maluszek się znowu obrócił nogami w doł :dry:

Do góry