reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

i ja się witam:-D
u nas dziś piękna pogoda więc znów się wietrzymy:tak: no i korzystając z tego że można biegać w krótkich spodenkach robi drugie podejście do pożegnania z pieluchą- trzymajcie kciuki:-D
a ja trzymam za Wasze dzisiejsze i jutrzejsze spotkania z maluszkami:tak:

reklama
Trzymam kciuki za wizyty!No i umówiłam się na te hybrydy zobaczymy co z tego wyjdzie robię na stópkach i dłoniach.U nas dosłownie upał,wszędzie okna pootwierane więc przyjemnie w domku.Zaraz mała z przedszkola wróci to będziemy na dworku siedzieć,a od jutra zaczynamy ogród urządzać bo mają nam ziemię przywieźć.Miłego dnia kobietki!

hej :)

trzymam kciuki za wizyty :) ja mam w piątek rano.

a coś od wczoraj mnie boli pipka :/ normalnie jak chodze to pobolewa a jak juz dlugo chodze albo coś podnioe to duzo mocniej :(

maciejkaa- no różnie:-D póki co przyzwyczajam go tak po trochu, tzn jak jest ciepło jak dziś to zakładam same spodenki, i tłumaczę że nocnik jest blisko i sisi musi być do nocniczka, no i dziś w sumie zsikał się tylko raz w gatki a tak to ładnie mówił i siadał na nocnik,po południu musieliśmy wrócić do pampka bo byliśmy w odwiedzinach u kuzynki no i na noc też pampek będzie. To już nasza druga próba, ostatnio się zawziął i nawet nie pozwalał się rozebrać- teraz na szczęście jest lepiej:tak:
Za to muszę się pochwalić że pożegnaliśmy się ze smokiem, i to zupełnie bezproblemowo:-D

Czesc ;-)
heh caly dzien sprzatalam, pralam i ogarnialam ogrod, bo nie bylo nas 7 dni a dziadek nie kwapi sie by sprzatnac w kuchni czy lazience po sobie....
strasznie goraco bylo +28 stopni, ledwie zyje haha

Marzycielka mam nadzieje ze na wizycie wszystko bylo ok:-D
Maciejkaa Ewelinka kciukasy zacisniete ;-)

dobrej nocki!

Pandora trzymam kciuki za odpieluchowanie. Gratulacje pożegnania ze smokiem.

Ewelinka12 u mnie na szczęście nic się leje.

Madziasek na wizycie wszystko ok., maluch rośnie a ja razem z nim. Odwrócił się główką na dół.

My jak wizyta?

Kupiliśmy dziś łóżeczko i zrobiliśmy małe przemeblowanie, kuweta kota została przeniesiona do łazienki, miejsce na łóżeczko jest. W planie mam jeszcze kupić półkę wiszącą nad łóżeczko.

reklama
witam witam :-)

u nas też piękna pogoda, a mnie czeka sprzątanie szafy i porządkowanie ciuchów brrrrrrr

Mam do was pytanie, czy tez wam sie leje z piersi? Ja dzisiaj musialam kupic wkladki bo mnie juz wkurza, a wieczorem koszulke mam mokra calkiem

mi nic nie leci.. ale to normalne, na tym etapie może pojawiać się siara

Do góry