reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

maciejkaa- no różnie:-D póki co przyzwyczajam go tak po trochu, tzn jak jest ciepło jak dziś to zakładam same spodenki, i tłumaczę że nocnik jest blisko i sisi musi być do nocniczka, no i dziś w sumie zsikał się tylko raz w gatki a tak to ładnie mówił i siadał na nocnik,po południu musieliśmy wrócić do pampka bo byliśmy w odwiedzinach u kuzynki no i na noc też pampek będzie. To już nasza druga próba, ostatnio się zawziął i nawet nie pozwalał się rozebrać- teraz na szczęście jest lepiej:tak:
Z a to muszę się pochwalić że pożegnaliśmy się ze smokiem, i to zupełnie bezproblemowo:-D

no to gratki dla synka :-D

reklama
Witam dziewczyny! Już po wizycie, synek zdrowy, ładnie sie rusza, pani dr uspokoiła mnie w tym czasie mogą być jeszcze dłużej przerwy. Waga słuszna 692 gramy. Niestety ja do kardiologa muszę iść na echo serca, w przyszłym tygodniu sie wybiorę, narazie na palpitacje mam przepisane 2 mil relanium. piersi lekarka bada mi regularnie, nic nie leci ale na tym etapie mógłby być już wysięk, tak mówiła. W Poznaniu piękne słońce, po południu na sie zkiepścić niestety . ..

Czesc dziewczyny ;-)
u mnie tez piekna pogoda, dzisiaj poukladam ciuszki wedlug rozmiarow by wiedziec co jeszcze dokupic trzeba... Wyczyszcze lozeczko bo troche lezalo u siostry i sie zakurzylo, maly okupuje lewa strone brzucha i sie strasznie wierci ;-)

Ewelinka u mnie nic nie leci :-D
My2013 super ze wizyta udana, kciuki za Twoje serduszko!
Pandora gratulacje dla synka ;-)

Dzien dobry:-)

Jaka cudna pogoda, ciepelko i sloneczko. A ja niedawno wstalam, mala w nocy tak kopala, ze nie szko usnac hehe. Mam wrazenie, ze sobie bebenek z mojego brzucha zrobila;-)
Ostatnio zaczynaja nawiedzac mnie zawroty glowy, czy Wy tez je macie?

My
super, ze wizyta ok i ze ruchami juz sie nie martwisz. 3mam kciuki za Twoje serduszko
Ewelinka u mnie tez nic nie leci z cyca.

witam :)

ewelinka - u mnie leci siara już od ok. 4 tygodni :) tak samo miałam w pierwszej ciąży, więc to normalne.

pandora - to jesteśmy na tym samym etapie. u nas smoczek było tylko na noc do spania i w ciągu kilku dni smoczek poszedł w odstawkę. Teraz już 2gi tydzień odstawiamy pampersy w dzień. :)

gratulacje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków :)

w sobotę czeka mnie przyjemność spotkania z glukozą :)

właśnie zapomniałam powiedzieć, że ja też mam glukoze w tym tygodniu, tą wyższ:blink:ą, lekarka powiedziała, żeby zabrać ze sobą pół cytryny..., może pomoże.

w sobotę czeka mnie przyjemność spotkania z glukozą :)

a mnie w piątek :sorry2:

właśnie zapomniałam powiedzieć, że ja też mam glukoze w tym tygodniu, tą wyższ:blink:ą, lekarka powiedziała, żeby zabrać ze sobą pół cytryny..., może pomoże.

teraz w standardzie jest, że robi się 75g glukozy, a nie 50g, jak to było kiedyś :tak:

my2013 gratulacje z powodu udanej wizyty

U mnie tez wszystko dobrze, opisalam w watku wizytowym :-)
i pytalam tez o te moje obawy. Pani dr powiedziala ze wszystko jest w porzadku, na tym etapie tak moze byc wiec nie ma sie czym martwic, dzidzius rosnie i wierci sie strasznie, zaslanial buzie raczkami

reklama
ktr- i jak Wam idzie? u nas dziś dramat- sika na nocnik ale tylko troszkę a reszta po chwili ląduje w majtkach- dziś w sumie pięć par do prania...

Do góry