reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Doriq witaj.
W tymi ruchami to nam na szkole rodzenia, że jeżeli dziecko nie rusza się przez 12 h to wtedy jechać do szpitala.
W tymi ruchami to nam na szkole rodzenia, że jeżeli dziecko nie rusza się przez 12 h to wtedy jechać do szpitala.
doriq
Ja czasem ruchow nie czuje jak pracuje, bo jestem skupiona na czyms innym, ale jak mam chwile przerwy to wtedy czuje, ze maly fika. Jak nic nie czujesz 12h to rzeczywiscie mozna sie martwic. A z tym twardnieniem brzucha to biedna jestes.
A jaka pogoda dzis w Poznaniu?
A jaka pogoda dzis w Poznaniu?
doriq
my2013 u mnie 15 stopni i chmury, ale nie przejmuje sie, bo w domku cieplo. A jak dobrze pojdzie to w sobote tez bede w poznaniu:-)
doriq
my2013 niestety nie, z0ze wzgledow praktycznych, choc nie ukrywam, ze bardzo bym chciala
Maciejkaa
Dziewczyny tutaj też melduje że wychodzę do domu 
Szyjka bez zmian ale lekarz nie zauważył skracania podczas pobytu w szpitalu. Mam dużo leżeć w domu brać luteine kwas i żelazo. No i zero sexu..
A bo tu jeszcze nie pisałam. Będę mieć chyba Dziewczynkę
witam nową mamę ;-)

Szyjka bez zmian ale lekarz nie zauważył skracania podczas pobytu w szpitalu. Mam dużo leżeć w domu brać luteine kwas i żelazo. No i zero sexu..
A bo tu jeszcze nie pisałam. Będę mieć chyba Dziewczynkę

witam nową mamę ;-)
reklama
Jagoda wózek super :-)
izka gratuluję udanej wizyty :-)
franek dobrze, że wszystko ok i że się uspokoiłaś
Maciejkaa super, że cię wypuszczają
teraz tylko leż i uważaj na siebie. Skąd wiesz, że dziewczynka? Wygadał się któryś lekarz czy sama nie wytrzymałaś i zapytałaś?;>
doriq witaj :-)
izka gratuluję udanej wizyty :-)
franek dobrze, że wszystko ok i że się uspokoiłaś

Maciejkaa super, że cię wypuszczają

doriq witaj :-)