reklama
All-me
Fanka BB :)
Hello kobietki :-)
Maciejka gratuluję córeczki
Wczoraj byłam u lekarza...szyjka długa, zamknięta, bez zmian
Wszystko oki...
Jedynie żelazo mam przy dolnej granicy normy i mam przepisane jakies tableteczki.
Na 7 czerwca jestem umówiona na usg 3d :-)już nie moge się doczekać!!!!
Wczoraj lekarz słuchal serduszka...wszystko oki bije miarowo :-)...
A tak z innej beczki to Malutka baardzo często ma czkawkę
...bidulinka....:-)
Maciejka gratuluję córeczki
Wczoraj byłam u lekarza...szyjka długa, zamknięta, bez zmian

Wszystko oki...
Jedynie żelazo mam przy dolnej granicy normy i mam przepisane jakies tableteczki.
Na 7 czerwca jestem umówiona na usg 3d :-)już nie moge się doczekać!!!!
Wczoraj lekarz słuchal serduszka...wszystko oki bije miarowo :-)...
A tak z innej beczki to Malutka baardzo często ma czkawkę
...bidulinka....:-)
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Maciejkaa super, że Cie puszczają do domku :-)
Izka87
Doriq witaj wśród mamusiek 
Maciejka nooo super wiadomości, nie ma to jak leżec w domku z bliskimi :-) sama wiem po sobie, i w domku czas szybciej leci niż tam..
Maciejka nooo super wiadomości, nie ma to jak leżec w domku z bliskimi :-) sama wiem po sobie, i w domku czas szybciej leci niż tam..
Maciejkaa
No dokładnie ! Będę musiała się jakoś zmusić do leżenia bo ja nie lubie w bałaganie być ..Maciejka nooo super wiadomości, nie ma to jak leżec w domku z bliskimi :-) sama wiem po sobie, i w domku czas szybciej leci niż tam..
reklama
hejka.a ja bylam dzis na wizycie i powiedzialam lekarzowi ze slabo czuje ruchy dziecka i od wczoraj wieczora nic...wiec mnie wyslal do szpitala.pelno badan mi porobili w tym usg i wszystko jak narazie ok.maly wazy juz 1438 g.ja nie czuje ruchow a na ktg mi powiedzieli ze sie rusza jak zboj.tak wiec nic nie rozumiem z tego.wiem ze jestem grubsza do tego pierwszy raz uslyszalam ze lozysko jest z przodu ale wczesniej czulam mocne ruchy a teraz prawie nic....