reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

pandora spory Twoj synus, moja w 26 tyg miala 818g, ciekawe ile bedzie za tudzien na wizycie:-)

marzycielka, ja jestem przerażona porodem i bez szkoły rodzenia:-D:-D mnie też czesto boli brzuch, a dziś wieczorem to bede dopiero stękać, bo zachcialo mi sie 3 km spaceru z przedszkolakami, a brzuch twardy jak skała:baffled::baffled:

zmykam dalej do pracy;-)

miłego popołudnia!

reklama
no i w Poznaniu się zachmurzyło, nie ma tlenu w powietrzu. Kompot z rabarbaru ugotowałam, w sam raz na taką pogodę.
apropo porodu to dzisiaj właśnie weszłam sobie do mojej przychodni, dowiedzieć się jak wygląda ta opieka przedporodowa od 21 tyg. ciąży, tak teraz o tym trąbią, no i co? okazało się, że w mojej malutkiej przychodni nie ma położnej, dostałam tylko dwie wizytówki z numerami do położnych, które świadczą usługi na NFZ, poszperam w necie, poszukam opinii i zadzwonie.
a jak u Was wyglada sprawa położnej???
pozdrawiam

witam ze szpitala!!!na obchodzie lekarz mowil ze wszystkie wyniki ok a teraz mi przyniesli wypis i recepte na sorbifer.z tego co poczytalam to jest na niedobor zelaza.porownujac wyniki morfologii z tabelkami z neta to jest ok.nie podoba mi sie mocz bo sa bakterie i kwas moczowy w surowicy.zobacze co na to moj gin bo tu to jakis cyrk.dali mi wypis z data niedzielna i dopiero w niedziele moge isc do domu.przeciez to jakies chore jest

witam ze szpitala!!!na obchodzie lekarz mowil ze wszystkie wyniki ok a teraz mi przyniesli wypis i recepte na sorbifer.z tego co poczytalam to jest na niedobor zelaza.porownujac wyniki morfologii z tabelkami z neta to jest ok.nie podoba mi sie mocz bo sa bakterie i kwas moczowy w surowicy.zobacze co na to moj gin bo tu to jakis cyrk.dali mi wypis z data niedzielna i dopiero w niedziele moge isc do domu.przeciez to jakies chore jest

leżysz w szpitalu ? A co się dzieje ?
ja też biorę Sorbifer.

dodzwoniłam się pani położnej, w poniedziałek mnie odwiedzi, ciekawe czego można oczekiwać po takich spotkaniach przed porodem...

U nas dziś kiepska pogoda, duszno ale co chwilę pada
marzycielka- gratki hemoglobiny! a strach przed porodem to normalna sprawa,szczególnie jak się nie wie jak to tak na prawdę będzie, ale nie martw się na pewno dasz radę!!!:tak:jagoda- i u Ciebie też będzie ok!!!
dolaresr- dwa dni szybko miną! ale faktycznie bez sensu- skoro jest ok to po co masz tam leżeć....

maciejka-pisalam wczoraj ze mnie tu gin przyslal bo czulam ruchy slabiej niz zwykle a nawet prawie wcale ale jest ok
pandora-kiedys slyszalam ze dopiero jak sie lezy 3 czy 4 dni to szpital ma z tego jakas korzysc.nie wiem ile w tym prawdy ale to drugi raz kiedy mnie tak przetrzymuja bez powodu w sumie.bo nawet doktor mowil ze juz zadnych badan nie beda mi robic mam tylko przelezec do niedzieli.w sumie moglabym sie klocic i wyjsc ale boje sie ze trafie potem przy porodzie na tego gina;-) a bede tu rodzic napewno bo szpital ma w tym temacie najlepsze opinie

reklama
dolaresr- ja dokładnie z tego samego powodu przeleżałam w pierwszej ciąży tydzień chociaż nic mi nie było... No ale przeżyłam a przynajmniej miałam świadomość że jak coś będzie jeszcze kiedyś nie tak to się nie przyczepią że wtedy zostać nie chciałam...

Do góry