reklama

Sierpień 2013

reklama
Nie zostalam bo ta krew nie byla z pochwy...wiec po co mam lezec w szpitalu...obserwowac moge sie w domu.

Dzisiaj rowniez nic sie nie dzieje.
Noo duzaaa:)) wymiary ma na 30 t i 3 dni lub 30 t i 4 dni.
Ja jestem mala,drobna...jak tak dalej pojdzie to bede miec problem z urodzeniem....

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ;)

All-me cieszę się, że wszystko ok zarówno z Tobą jak i z małą ;)

Czy wy tez jesteście takie "rozbite" ? Czy tylko ja tak mam (moze po tym tardyferonie..)? Nie mogę spać, dzisiaj moja "noc" trwała od godziny 4 do 11...
I pewnie przez to niewyspanie jestem taka.. nieogarnieta ;p
Ciągle myślę o tym moim wybranym wstępnie wózku.. Wrzucałam wcześniej fotkę.
Boję się, że będzie zbyt pstry ;<

Ehh... samopoczucie mi sie zrypało w ciagu tygodnia niesamowicie.. Do tej pory było wszystko ok, a teraz ? Jakieś bóle, niewyspanie i totalna dezorganizacja..

hej hej

All me dobrze że wszystko na IP było ok, że nic się nie dzieje :)

Quincy też jestem dzisiaj rozbita pewnie przez niewyspanie, a co do wózeczka, jeśli masz wątpliwości, że pstrokaty (a jest bardzo ładny) to może poszukaj innego koloru :tak:

wczorajsze wesele udane, potańczyłam, nogi mnie bolały, skurcze w stopy łapały ale dałam radę :)
najgorzej że wracaliśmy po 2 w nocy i się wystraszyłam bo łania wyskoczyła mi przed maskę, przyhamowałam ale i tak ją lekko puknęłam, całe szczęście że tylko lekko bo pobiegła dalej... heh mały musiał się przestraszyć tak jak ja bo nieźle kopał, poszłam spać po 4 :-) bo 2 godziny do domu jechałam! dzisiaj tylko odpoczywam i leniu****ę.

miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
Allme - twoja mała prawie 2tyg starsza a moja prawie 2tyg młodsza ..

Quincy - a to już kupiłaś ten wózek?

Madziasek - Bosz łania? Chyba bym zawału dostała!

Macie już rozłożone łóżeczka ?

Witam!!

maciejka - ale Ci się zrymowało:-D ja jeszcze nie, za miesiąc rozłożę, jak szwagierka nam je przywiezie, bo pożyczamy

quincy - ja wolę bardziej stonowane kolory, wzory, ale skoro Tobie się podoba - to bierz:tak:

madziasek - to fajnie, ze tak się bawiłaś dobrze!! ja miałam wczoraj najpierw grilla z moją rodzinką a potem przyjechali znajomi z Anglii i siedzielismy do 1.30 i też jestem nie wyspana:no: Kumpela też jest w ciąży i ma termin podobny do mojego:-D

u nas dziś ładnie, ale przez to niewyspanie też jestem nie do życia..

Co do łóżeczka - mam skręcone, w nie włożony ofoliowany materac, a na nim... sterte ciuszkow, poscieli i roznych innych rzeczy ;p jeszcze nie ulokowałam tego w szafkach ;)

Wózek wydaje mi się pstry z tego wzgledu, ze obawiam sie wsadzenia do niego dziecka ubranego np na rozowo w kwiatki ;p
Wiem, świruje już.
Patrzyłam na inne kolory, jednak moja mama twierdzi ze jak wezme "pstry" to nie bedzie widac ewentualnego brudu i plam na nim (zwlaszcza o spacerowce mowa).

Maciejkaa - u nas łóżeczko stoi złożone od 2 miesięcy i cieszę się, że tak szybko to zrobiliśmy bo przez pierwsze tygodnie drewno wydzielało intensywny zapach w pokoju, teraz juz wywietrzało i jest ok :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry