reklama

Sierpień 2013

reklama
taka.j

Tak, wiem, przeglądałam przepisy ;) Jednak jest haczyk.
Żeby facet został prawnie nazwany OJCEM musi uznac dziecko, lub musi zostac wykonany test DNA na ojcostwo. Jedno i drugie po urodzeniu dziecka.
Więc muszę poczekać jeszcze 2 miesiace i dopiero mogę zacząć ciagnac jakiekolwiek pieniadze i swiadczenia na siebie i corke.
ale już teraz powinnaś zbierać wszystkie paragony, faktury za zakupy związane z dzieckiem bo ci się przydadzą do sądu

All-me wow no to Wasza "malutka" nie jest wcale taka mała :) Ładna waga! A jesteśmy w tym samym mniej więcej terminie i taka różnica u naszych dzieci!

Haha, no właśnie, za dużo mi się tego zrobiło. Mam termin na 21 sierpnia, synuś waży 1200 gram, najświerzsze dane sprzed 2 dni. Dzisiaj zaczynam 30 tydzień.

Madziasek dzięki :) Czekam z utęsknieniem na 8 miesiąc, będę spokojniejsza. Miewam bóle okresowe i to mnie martwi. Choć lekarz nie widzi problemu w tym, nie wiem, może panikuję.

marzycielka, z zebami czekam az do porodu, poki co mam tylko zatrute

ja dzisiaj rano wazylam sie i jest +9,5 (33 tydz) a mala ze 2 kg gdzies wazy teraz

siedze nad ta torba i siedze i juz mam pelna a jeszcze tyle rzeczy mi brakuje do spakowania, dzisiaj sie dowiedzialam ze nie mam brac kosmetykow i rzeczy dla dziecka, ale same podklady i pampersy to juz cala torba:eek::eek: dobrze ze zabralam sie za to wczesniej, bo jakbym teraz zaczela rodzic to przy tej torbie bym chyba urodzila:laugh2::laugh2:

reklama
jagoda - rozwaliłaś mnie tekstem o porodzie przy torbie :-D ja też powoli pakuję.. byłam dziś na zakupach w rossmannie i kupiłam m.in mini żel pod prysznic, mam też mini szampon, to co się da to pakuję w wersji mini

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry