• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Ja też uważam, że po co przepłacać. Odnośnie wyprawki to ja przyznaję, że jej nie robię póki co. Nie wiem czy w ogóle się za to wezmę, ubranka mam od rodziny i po synku, mam po synku wózek, wanienkę i łóżeczko. Więcej mi nie trzeba teraz chyba.

reklama
Ja prawie wszystko kupiłam w secondhandzie i jakosciowo ubranka sa duzo lepsze, bawelna jest milutka z george albo next mam wszystkie body. Nie oplaca sie kupowac w sklepie.

Wczoraj nie spodziewanie trafilam do szpitala, od 2 w nocy do rana wymiotowalam potwornie, jakies zatrucie i nie przyjmowalam nawet wody dlatego o 10 rano pojechalam na pogotowie, dali mi kroplowke i cos przeciwwymiotnego, zostawili na obserwacje i przeszlo. Wymeczylo mnie strasznie a najgorsze jest to ze dzisiaj i jutro mialam wazny zjazd i egzaminy na studiach a nie moglam pojechac :-(ale ciesze sie ze juz jest lepiej. Mialam 2 razy ktg po 20min i slyszalam jak fajnie serduszko bije, i zrobili tez dokladne usg i poogladali tez nerki, z piotrusiem wszystko ok, caly czas bryka.

Ewelinka współczuję wczorajszego ale dobrze, że wszystko w porządku, no szkoda tych egzaminów wiadomo ale w sumie dziecko ważniejsze, usprawiedliwiona jesteś.

witam

straszny upal dzisiaj heh ledwie zyje
wczoraj ze znajomymi grilowalismy, najadlam sie bigosu z mlodej kapusty mniam
no i nie przepuscilam arbuza ;-) oczywiscie w ciagu dnia byly truskawki, przy takiej temperaturze szybko w ogrodku dojrzewaja.

Ewelinka bardzo dobrze ze juz wszystko ok, a co tak moglo Tobie zaszkodzic?
a egzaminy nadrobisz :tak:

Troche odpoczne i do znajomych spacerkiem na ciacho i kawke ;-)

My też wczoraj grilowaliśmy, zresztą co tydzień grila mamy ostatnio :) Dzisiaj planuję męża wyciągnąć na miasto na coś dobrego, w sumie nawet jeść mi się nie chce za bardzo tylko wyjść mi się chce ale pewnie jak poczuję zapachy ... :)

To pewnie jakis wirus, bo moja mama tez zarazila sie tym przeziebieniem ktore ja mam i tez miala problemy zoladkowe, pozniej moj tato (a odwiedzili mnie tylko raz) a dzisiaj mojego meza wzielo, juz myslal ze mu sie upieklo a tu ups. Tylko ze ja przechodzilam to naprawde strasznie a oni lagodniej.

Hej
saguaro nie jest za wcześnie. To już czas na takie zakupy ;)
ewelinka dobrze ze już jest ok a egzaminami się nie martw :*

a mój mały synek już nie taki mały bo dziś ma urodzinki :-D wyprawiliśmy mu wczoraj i jest zadowolony ;)

a ja jestem chora :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry