reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2013

taka.j Milenka codziennie ląduje rano w moim lozku, bo ja juz rano jestem taka spiaca, ze ja klade kolo siebie i spimy razem:-D:-D a Kubuś napewno na wadze przybral :). Ja glupia dzisiaj cyca malej dalam i 3 minuty po odlozeniu do kolyski, zwrocila wszystko, po mm nie zwraca, najwyzej uleje troszke jak jej sie nie odbije. a maz kupi dzisiaj Biogaje, zobaczymy czy cos lepiej bedzie z brzuszkiem :))

Kamu &&&&:-):-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Dzięki za rady w sprawie mieszania mleka.
Kamu - trzymam kciuki za wizytę.
Moja też potrafi ulać po cycku a po mm nie.

Kurcze a ja nic ze spraw urzędowych nie załatwiłam, poza tym, że imiona nadałam w USC.

Co z nami bedzie jak skonczy się sierpien..gdzies nas przeniosa?

Dziewczyny jak wygląda dzień Waszych Maluchów??
Moja Amelka ma dzień i noc wzdęcia...ciężko nam z tym walczyć...
W nocy śpi ze mną...
W dzień najchętniej spałaby u mnie na brzuchu i wtedy śpi smacznie...jak tylko położe ją do łóżeczka to co 5 min budzi się i zaczyna płakać...chcoiaż jest zmęczona i co chwilkę ziewa.
JAk tylko się obudzi ..może być nawet pol godziny po karmieniu...to znowu chce jesc...
Ja juz ledwo zyje..spie moze z 4 h na dobę...:-(

Dzięki za kciuki
All-me zostaniemy przeniesione chyba na dzieci urodzone w 2013 i tam są tak samo po kolei miesiące.
kupciusia, no szkoda, bo ta moja księgowa to nie wiem czy mi cokolwiek załatwi :-( a ja nie mam pojęcia co muszę złożyć.

Mmnie dziś naderwała jakiś biegun , aby szybciej postępowało, powiedziała że to powinno mi ruszyć, w sumie czuję co jakiś czas ból podbrzusza. No i jak wcześniej nic się nie będzie działo to jutro mam przyjść do szpitala, to ma coś poradzić, ale mam nadzieję,że to jednak pomoże, umyję jeszcze okno u Maksa w pokoju i na piłce dziś pobujam się :-), pomalowałam sobie paznokcie bezbarwnym i jeszcze sobie henne na brwi zrobię, trzeba się jakoś przyszykować :blink:

Kamu no to szykuj się!

Ja po wizycie, mały mimo ulewań i luźnej kupy przybrał w 2 tygodnie 400 gram więc jest spoko, dostał coś na jelitka, żeby kupy nie były takie luźne i za 9 dni do kontroli.

Hej dziewczyny
Na dzis mam wyznaczony termin i nic... Mialam wizyte u poloznej wczoraj i jesli nic sie nie ruszy to za tydz do szpitala na wywolanie. Robie wszystko zeby bylo wczesniej herbata z malin, masaz brodawek, seks, troche na pilce skacze I d.pa. Nic. Dzidzia chyba chce poczekac az tesciowie odjada, zeby im na zlosc zrobic za to ze mecza mamusie:-p

reklama
Doriq wierzę Ci, że się niecierpliwisz! Mam nadzieję, że jakoś się rozwinie sytuacja i jednak będziesz sierpniową mamą.

Do góry