reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowa mama po porodzie...

tomola - dokladnie, ja tez mam takie uczucia, a pamietam jak w zeszlym roku myslalam jak to bedzie za rok:-) Wigilia i swieta, a tu prosze, mala ma juz 4,5 miesiaca. Ach ciekawe jak to bedzie za rok, jak nasze skarby beda juz chodzily i same odpakowywaly prezenty....;-)

reklama
Luxik - lepiej tego nie moglas opisac:-) Zuzia do tego wszystkiego jeszcze gada do cycka, trudni mi to opisac, tak mialczy jak ssie, bardzo smiesznie to brzmi:-p

Testu nie zrobiłam bo nie mam gdzie kupic a do najblizszej apteki mam juz spory kawałek, bo mieszkam juz za miastem i niestety aptek brak :confused:no chyba, że mój szanowny mąż mi kupi choć on bardzo tego nielubi robc hehe:-D. No a okresu jak nie widac tak nie widac,miałam go dostac 20 grudnia:baffled:

Uffffffff..........ale mi adrenaline podnioslas Edyta, czytalam post po poscie z wielkim zainteresowaniem i na koniec ...bum! -nie jest w ciazy, hehehehe:-D:-D
Ulzylo czy zawiedziona?

Edyta dobrze ze to nie ciąża :tak: wystarczy poczytać forum dzieci rok po roku co te biedne mamy mają :szok: a poza tym jesteś po drugiej cesarce i gdybyś teraz zaszła w ciaże musiałabyś tez mieć cesarke! a sama wiesz ze każda kolejna jest coraz gorsza :-(

Moja koleżanka w zeszłym roku w sierpniu urodziła synka po 2 latach leczenia sie w klinice niepłodnosci. Po 4 m-cach będąc jeszcze na macierzyńskim zaszła w drugą nieplanowaną ciąże! mówiła ze skoro pierwsza ciąża przyszła z takim trudem to nigdy by sie nie spodziewała ze tak szybko zajdzie w kolejną. Teraz ma już drugie dziecko i powiedziała ze nie ma nic bardziej koszmarnego niż dziecko rok po roku :no:

Ja też czekałam na tą wiadomość od Edyty z zapartym tchem :-) ale by się narobiło :-)

reklama
ale my jestesmy przwrotne kobitki, jeszcze jakis czas temu gratulowalysmy dwoch kreseczek na tescie, a teraz prosze cieszymy sie ze ich nie :-D
No a tak powaznie to dobrze ze u ciebie Edyto dobrze :-)

Do góry