reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Helou po wakacjach. Co prawda jeszcze jestem w totalnym rozgardiaszu ale powoli do przodu.

Agata ważne, czy Ania próbuje siadać, jeśli tak to nie masz się co martwić. Co do kolegi to nawet przystojny - ładne ząbki ma, takie bielutkie. A Ty kiedy do pracy wracasz?

Gaga a jak tsam zdrówko? Super tort. A tą mordeczkę Tomka to jak zrobiłaś? Tak się przyglądałam na zdjęciach.

...I'm back... do szarej, ponurej i mokrej rzeczywiśtości:wściekła/y:przeciez tu w depreche mozna wpasc!!!!!!!! dzis jestem nie do życia nic mi sie nie chce i jeszcze ta pogoda!!!!!:szok:

no nic sie nie postrałyście żebym miała co nadrabiać...2 tyg przeczytałam w 3 min:dry:jedyna margarita sie postarała:-D
po wczasach.......super!!!!!ale juz jednak troche chcialo mi sie do domu,jednak dzis Polska szara rzeczywistosc tak szybko dała mi się we znaki ze chce z powrotem wracać:baffled: od poniedzialku do pracy :shocked2:i koniec tego dobrego a było cudownie, piękne widoki, pełen relaks, zero myślenia o przyziemych sprawach, problemach...a dziś bach, trach "Milena schodz na ziemie"!!!!:confused:

reklama
Do góry