reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Ja jakoś zarobiona jestem ostatnio :eek: Chyba lenieniem się :sorry:

Ale znalazłam nianię dla Ani i wracam do pracy. I z jednej strony się cieszę bo siedzenie w domu i dzieci wywołują u mnie sporo negatywnych emocji ale z drugiej strony mi ciężko. Eh z Marią było mi jakoś łatwiej :sorry: I jak tu babie dogodzić :eek:

arabella ja zawsze uważałam że ty jakis terminator jesteś, jeszcze mi powiedz że poleciałas z dziewczynkami!! chociaż pewnie inaczej bys się nie ruszyła

u nas choroby, znowu, już drugi tydzień w domku, Maja miała stawiane bańki, trzeci dzień walczymy z biegunką, wysiadam normalnie

witaj

moja Hania i Maja gagowa tez sa z 23 sierpnia:-D

u nas cgoroby tez w kolko, Helena byla w przedszkolu 3 dni, Hania caly tydzien w domu, obie zaglutowane, Helena jakos sucho kaszle, a lekarka stwierdzila ze moze chodzic do przedszkola

w poniedzialek mam zamiar poslac obie, trudno, nie moge w kolko w domu byc:sorry:

Moja Natula w zeszłym roku poszła do przedszkola.we wrześniu chodziła raptem tydzień,w październiku 3 dni.non stop wymioty,biegunka,źle spała,nerwowa,zrywała się w ciągu nocy niezliczona ilość razy,Drzemka dzienna najdłuższa to 15 min.jak nie moje dziecko,nie poznawałam jej :( zabrałam z przedszkola i jak reka odjął. od tej pory nie chorowała ani razu,ewentualnie jakis lekki katarek.znowu jest uśmiechnietą,pełną radości wszedobylką istotką.wszędzie jej pełno :D
niestety wiem,ze nie każda mama może soie pozwolić na zostanie z dzieckiem w domu :(

hej
i u nas choroby Tomaszek po 2 tyg siedzenia w domu idzie od poniedziałku do przedszkola aktualnie ja i mąż w rozkładzie Radzio ma jakieś początki kataru....
ja już niedługo wracam do pracy:-(

arabella ja zawsze uważałam że ty jakis terminator jesteś, jeszcze mi powiedz że poleciałas z dziewczynkami!! chociaż pewnie inaczej bys się nie ruszyła

No a jak! Mężulo o pracy a my w tany! Teraz pewnie dopiero latem się wypuścimy! O ile ktoś mnie zaprosi z trójką dzieciaków!

reklama
Do góry