reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

hello ja sie melduje z Warszawy-na wyjezdzie ;)
korzystajac z okazji ze tu jestesmy planujemy wyskoczyc w miasto kupic Olowi jakis fotelik samochodowy, bo tez sa cyrki w podrózy a ja to skladam na to ze jezdzi jeszcze w nosidelku tylem do kierunku jazdy i mu sie nudzi bo nic nie widzi ;) ale czy to prawda to sie okaze
tak porzegladamy te foteliki i juz zglupialam nie weim co wybrac, Marcin gdzies sie naczytal o Ramatti ze sa dobre i cena przystępna, ale czy juz mozna od razu taki do 36kg?????
dziewczyny z Wawy jaki sklep dla dzieci tani i dobrze zaopatrzony?????

reklama
anecik Majka się odstawiałą stopniowo, ona dużo jadła nowości z wielkim smakiem, ale z butli od dawna kachę jadła i zaczęłam jej dawać raz dziennie mleko i karmić tylko w nocy i to nocne karmienie znowu zastąpiłam butlą, moje mleczko jej poprostu nie wystarczało, ale zero problemów, poprostu przestałąm karmić i już, przez tydzień karmiłam co drugi dzień a potem wogóle, jeszcze mam troszkę mleczka ale nic z tym nie robię

uciekam na zakupy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Chciałam nadrobić ale nie zdążę.

Dzisiaj jedziemy na ślub do Kielc, muszę się jakoś ubrać :p

Życzę miłego dnia i może w końcu uda mi się tu zajżeć na więcej niż 5 minut.

Hej,witajcie...
A ja mam pytanko do dziewczyn z sieci plus,simplus-czy też macie problemy z odbieraniem mmsów,czy tylko u mnie coś nawala?Telefon mam poprawnie skonfigurowany a z serwerem nie hu hu się nie można połączyć.Wysłałam im zapytanie,ale nie wiem,kiedy raczą odpowiedzieć.
Domi właśnie zasnął po wielkich jękach.Nauczył się składać buźkę w podkówkę na zawołanie i co chwila robi takie szopki.Obudzi się to jedzonko i na spacerek a po południu trza brać sie za sprzątanie,bo podłogi już nie widać :) ::)

Hejka!!
A u nas nudy...
Mąż pojechał do pracy..............

Evelinka, Ja poprostu nie jestem zalogowana na tym pulnecie i mms-y dostaję na telefon. Moja siostra ma ten sam problem...A właśnie chciałam się zalogować, nie dość, ze aktywacja płatna to jeszcze takie numery.
A udało mi się filmik ściągnąć wysyłając sobie meila... że też wcześniej nie wpadłam na ten pomysł??
Marzenaalicja, czytałam kiedyś już, że pochodzisz z Legnicy. A bywasz często tam?? Bo my conajmniej raz w miesiącu nieraz jeździliśmy do siostry męża...
Domicela, mój Łukasz jak nie śpi w trakcie jazdy to też szopki odstawia...I to takie, że z koncentracją jest źle...
Agata, udanej zabawy!!!

Hej.

I ja się witam. Dopiero teraz bo byłam na zakupach. I niestety od rana jakiś pechowy dzień. Ale o tym na zamkniętym.

Dziewczynki się już wyspały, teraz się bawią, a mi nie chce się sprzątać:( Ale trzeba, a wieczorem robimy grila z moimi rodzicami i teściami. Chyba się upiję:(

Mailen, ja bym powiedziała, że ten do 36 kg jest za duży. My tez o tym myśleliśmy, ale nie ma sensu. Mój brat ma 3 letnią córeczkę i ona dalej jeżdzi w takim do 18 kg i mieści się bez problemów. I pewnie jak się przesiądzie w większy to już tylko w tą podstawkę. I my też z opinii znajomych wiemy, że oni tak robili.

my po zakupkach tzn jak zwykle zakupy się zakonoczyla na Olku a dla nas nic :( ale i tak sie cieszymy bo kupilismy Olkowi fotelik wiec wazny zakup, o taki:
http://www.ramatti.pl/foteliki_kolory.php?model=Venus&kolor=61&lang=pl
Ramatti kolekcja 2006 żyrafa ;D za 360zł
Marta masz rację przymierzalismy Olka do takiego Chicco do 36 kg i zdecydowanie za duzy, wiec kupilismy ten a potem, tak jak mówisz mam nadzieje ze wystarczy już ta podstawka pod tyłeczek ;)

Super fotelik, my też oglądaliśmy taki sam nawet, ale niestety 720 zł, to zdecydowanie za dużo, jak na nasze kieszenie:(

reklama
fajny ;D nam tez sie podoba cieszymy sie jak dzieci a kosztował jednak dokladnie 369zł ale jak patrzylam w necie to bym taniej nie kupila wiec spoko ;D

Do góry