oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Termin z om 30 lipiec a według usg to 25-26 lipiec :-)Super brzusio [emoji7][emoji85]
To masz termin na koniec lipca? Ja dziś mam 14 tydzień 7 dzień czyli w sumie 15 tydzień zaczynam i mam na 5 sierpnia.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Termin z om 30 lipiec a według usg to 25-26 lipiec :-)Super brzusio [emoji7][emoji85]
To masz termin na koniec lipca? Ja dziś mam 14 tydzień 7 dzień czyli w sumie 15 tydzień zaczynam i mam na 5 sierpnia.
![]()
Jak ten czas szybko leci dzisiaj 16,0 tydz czyli jakby w 17 wchodzę juz czy zaraz
Zobacz załącznik 838843 Zobacz załącznik 838844 Zobacz załącznik 838845
Super :-)Ładnie podrosl :-)widać różnicę jak się patrzy na wcześniejsze zdjęcie z 18 tyg :-)U mnie dziś zaczynamy 20 tydzień i tak nam się urosło [emoji87][emoji87]
Teraz robię zdjęcia tylko co 2 tygodnie, lepiej widać wtedy różnice![]()
![]()
![]()
Śliczny brzuszekU mnie dziś zaczynamy 20 tydzień i tak nam się urosło [emoji87][emoji87]
![]()
![]()
Jaki piękny brzuszek !!! Ja swojego nie pokażę,bo poprzednia ciąża bliźniacza nieźle mi dała w kość a zwłaszcza brzuchowi, teraz mam 18 tydzień a brzuch jak w 26 -bo mięśnie tak porozciągane.U mnie dziś zaczynamy 20 tydzień i tak nam się urosło [emoji87][emoji87]
![]()
![]()