reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Sandra, ale masz fajną piłeczkę. A u mnie 3 kilo na plusie od ostatniej wizyty. Upss, zaczyna mi się tyć ;D

reklama
K@si@ pisze:
Sandra, ale masz fajną piłeczkę. A u mnie 3 kilo na plusie od ostatniej wizyty. Upss, zaczyna mi się tyć ;D

K@si@ nawet mnie nie denerwuj ;) ja już tydzien temu miałam 8 kg na plusie. Teraz się nie ważę, bo nie chcę sobie świąt popsuć 8)

Tylko, że w sumie to ja nie czuje, że tak tyje. Brzuch pewnie rośnie, tylko, że w spodniach ciążowych z wstawką z dzianiny, jakoś tego nie odczuwam. Wlaściwie to najgorzej jest z jedna rzeczą, mam problem, żeby ogolić się w okolicach bikini ;D

A mnie idzie tylko w brzuchol, nie wyobrazam sobie co bedzie w 9 miesiacu - taki ogromniasty brzuch na szczudlach ;)
A to jeszcze jedna fotka.

chyba wyczerpalam limit moich fotek na dzien dzisiejszy ;) hahah, nie da sie wkleic...:)

K@si@, ja na szczescie z golenie jeszcze nie mam zadnych problemow, ale pewnie za kilka tyg. bede potrzebowac lusterka ;)

Hahah, wlasnie bylam ciekawa czy ktoras z Was zauwazy :) To maly 'burdelik' mojego ojca, bo w domu wole korzystac z Jego kompa - szybciej chodzi.

reklama
Sandra, mój brzuszek ma podobny kształt, ale chyba jest trochę większy od Twojego - ma już 93 cm w obwodzie :o Od ostatniego ważenia przytyłam 1kg, ale tylko w brzuchu (na szczęście). Zobaczymy, jak to dalej będzie; aż się boję sobie wyobrażać jaki będę miała balon w 9. miesiącu ;) A co do golenia, to jeszcze daję radę, ale muszę przyznać, że coraz ciężej jest, bo nie dość, że widoczność już nie tak dobra, to brzuch przeszkadza w ewolucjach :laugh:

Do góry