reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

K@si@, bardzo zgrabniutki brzuszek! Super! I jaka krecha widoczna! :) A u mnie ani widu ani slychu...:)

reklama
Krecha widoczna, ale najlepsze jest to brązowe kółko w koło pępka. Ale podobno po porodzie schodzi.

No rzeczywiscie, teraz zauwazylam :) Na pewno zejdzie - tak samo jak krecha. Takie uroki ciazy :)

K@si@, śliczny brzusio z kreską i kółeczkiem ;) U mnie tylko blada kreseczka od pępka w dół.

Leyna, gratulacje z okazji rozpoczęcie III trymestru. Ale ten czas zapieprza ;) Niedługo już będziemy na tym forum pisać o karmieniu, kupkach i tym podobnych "przyjemnościach" związanych z dzidziolami. A tak nawiasem mówiąc, to powoli zaczyna do mnie docierać,ze "Godzina Zero" się zbliża wielkimi krokami: już majówki się rozdwajają, jeszcze czerwcówki, lipcówki i MY!!! :o Aaaaaa!!!!!

Dziewczyny, macie przecudowne brzuszki. Takie piekne... Nic tylko pozazdroscic...

;D ::) apropo brzuszków.....czemu tu taka cisza...? ;-(( ....nie mamy wenny twórczej..czy czasu,bo opanowało nas zakupowe szaleństwo.... :p

Nadrobię robienie brzuszkowych fotek w przyszłym tygodniu, bo pożyzczyliśmy aparat :( Ale z miłą chęcią pooglądam Wasze brzucholki :laugh:

reklama
Do góry