reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Sandra, super brzuńcio! Baaardzo zgrabniutki :D :D

sandra1982 pisze:
Dzieki Jaaga :)
Dokladnie, tylko brzuszek mi rosnie - mam nadzieje, ze tak bedzie juz do konca i szybko wroce do poprzedniego wygladu :)

Fajnie masz. Mnie na początku też szło tylko "w brzuch", ale teraz już też inne okolice wzbierają ;) ;) ;) Ale co tam ;D ;D

reklama
Dominique, ja sie obawiam ze na sam koniec zacznie mi przybierac w biodrach i dupie...;) bo te nigdy nie nalezaly don najmniejszych :laugh: :laugh: :laugh:, ale no wlasnie - co tam :)

Dzieki Karoo. Kreseczki 'ni ma' ;) i chyba juz nie bedzie...:) A bokserki sa mega sexy, hehe, szczegolnie takie sprane ;) ;) ;)

sandra, Ty zgrabna mamuśko :) zazdroszczę figury ;) widzę, że kolczyk w brzusiu tez na razie ok...

w ogóle, czy Wy wszystkie musicie być takie zgrabne, hę?? się kompleksów można przy Was nabawić. ja to się tam nie pokażę chyba... mój Sz nazywa mnie wielorybkiem (chlip, chlip)
a przytyłam wszędzie: najwięcej w cyckach łącznie z obwodem i dupcio-udach. brzucha nie liczę, bo zasadniczo powinien rosnąć...

Leyna, pewnie przesadzas z tym 'wielorybkiem' a Twoj Sz. na pewno mowi ci to z milosci :) i z ironia :) Jak to facet :) Rob fotke i wklejaj pochwalic sie figurka ciazowa!

Kolczyk mi narazie nie przeszkadza - zaden lekarz nie kazal mi go wyciagnac, dlatego go sobie jeszcze ponosze :)

Jaaga, Sandra pikne sa te Wasze brzuszki a Wy takie cos jakby szczuple...

Leyna pisze:
w ogóle, czy Wy wszystkie musicie być takie zgrabne, hę?? się kompleksów można przy Was nabawić. ja to się tam nie pokażę chyba... mój Sz nazywa mnie wielorybkiem (chlip, chlip)
a przytyłam wszędzie: najwięcej w cyckach łącznie z obwodem i dupcio-udach. brzucha nie liczę, bo zasadniczo powinien rosnąć...

Leyna, czuje sie jak wieloryb i nie mam czym sie chwalic, chyba tylko mega sadlem i niezlym wynikiem na plusie - juz 10kg :(

Dziewczynki, nie przesadzajcie z ta szczuploscia :) Szczupla to bylam 6 miesiecy temu ;)
Same jestescie niezle ciazowe lasencje, ale cos sie nie chwalicie! Wklejac foty - i to juz! ;D ;D ;D

Sandra, wkleję, wkleję, tylko teraz jestem obżarta po śniadaniu, Sz nie ma, więc nie ma kto zrobić zdjęcia, a nawet jak skorzystam z lustra to i tak nie umiem zgrać z aparatu na kompa...

reklama
Do góry