reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

sandra,jaaga śliczne brzusie,boże mój to ze trzy razy taki juz jest.no ale jak sie tam takiego "smoka"nosi to nic dziwnego

reklama
W końcu odzyskałam swój aparat, więc aktualizuję foty brzuszkowe. 27 tydzień i 5 dni

Oto ja: POMARAŃCZOWY HIPOPOTAM MAJOWY ;D ;D (ledwo się w kadrze zmieściłam ;) :laugh:)

obraz04426w5d5qa.jpg

obraz04127w5d2ql.jpg

A to mój mikropępek (5 mm średnicy) :laugh: :laugh: (troszkę krzywo, ale uchwycony najlepiej jak pozwoliło mi upośledzenie ruchowe ;))
obraz03727w5dpepek4mi.jpg

dominique super brzusio, do twarzy mu w pomarańczy :)

a pępuszek cudeńko :) wygląda jak usta :laugh:

dominique.p super brzucho, mój pępek jest juz na zewnątrz, wkleję zdjęcia ale nie wiem kiedy, bo dzisiaj nie mam weny :(

Dominique, piekny brzusio!!! I bez zadnego rozstepu!!! Zazdroszcze troszke, ja poorana jestem niestety, wiec mojego brzuszka bez ciuszkow na pewno nie wkleje...

Usta glonojada... Hehe, dobre :D

reklama
no dobra... wklejam, tylko proszę się nie śmiać :)
zdjęcia robione dziś rano, przed szafą, w której jest lustro, ale akurat pada na nią słońce, więc ciut kiepska jakość...

Do góry