reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

sandra1982 pisze:
Frutisku, specjalnie dla Ciebie  ;D
Sama od przodu umiem tylko takie robic. Ciemna masa ze mnie, wiec do dzisiaj nie nauczylam sie korzystac z samowyzwalacza ;)
Moj brzuch od przodu i moje "3 pepki" ;)

Sandra...jakie sexi majtki....no teraz widać wszystko,nawet kawałek "cycka"...Nie powiem..też niezły ;D :laugh: ;D :laugh:

reklama
Frutisek pisze:
sandra1982 pisze:
Frutisku, specjalnie dla Ciebie  ;D
Sama od przodu umiem tylko takie robic. Ciemna masa ze mnie, wiec do dzisiaj nie nauczylam sie korzystac z samowyzwalacza ;)
Moj brzuch od przodu i moje "3 pepki" ;)

Sandra...jakie sexi majtki....no teraz widać wszystko,nawet kawałek "cycka"...Nie powiem..też niezły  ;D :laugh: ;D :laugh:

Hahaha. Dzisiaj majty sexy, bo toc na wizycie bylam ;) Przeciez w dupnych gaciach sie nie pokaze ;) :laugh: ;D
A tego kawalka cyca nie zauwazylam - to taki may gratis od firmy ;)

dorcia sliczny arbuzik :D

sandra laseczka jak się patrzy :) faktycznie Twój brzusio z "profilu" podobny do mojego, ale już z przodu widać, że bardziej opuszczony niz mój
czyżby moje przewidywania, że urodzę jako ostatnia miały się sprawdzić? ;)

Leyna, na pewno nie bedziesz Gluszkiem II ;) Zycze z calego serca. Zobaczysz, wszystko pojdzie jak po masle i to juz niedlugo :)

Kurde a mi cos komp nie czyta waszych fotek niewiem czemu wiec nie moge sobie poogladac ale wierze, ze wszytskie sa zgrabne piękne i powabne ;) pozdrawiam

mój dzisiejszy "bębenek"- 37t3d
37t3d18doterminuau4.jpg

hahahahahaha...rozbawilam sie ogladajac i czytajac rozmowe sandry i frutiska

brzuszki sliczne macie dziewczyny...przynajmniej pamiatka zostanie...bo juz niedlugo.........

:laugh: :laugh: :laugh:

Karusia, brzucholek w sam raz! Zgrabniutki. W ogole wszystkie brzuszki ciazowe sa sliczne!

chwile mnie nie było a tu tyle brzuszków sie pojawiło wszystkie są słiczne

reklama
dorcia, Sandra, karusia - śliczne brzuszki ;D ;D

Porobiłam zdjęcia swojego i cholera nie mam jak wstawić, bo zostawiłam kabelek u mamy :( Buu.... mam nadzieję, że zdążę go tu zaprezentować, zanim się rozdwoję :D ;)

Do góry