reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
Frutisku, badz dumna z Twojego brzuszka i zawartosci, bo jest super a Ty bedzie supermamusia :) Ale brzucholek jest juz konkretnych rozmiarow :)
pozdrawiam serdecznie

wczoraj była studniówka:
25t5d1006kn.jpg

25t5d1002dw.jpg

Oj, ajkie sliczne brzuchole :D Po remoncie pochwale sie i moim :D

Frutisek, wstydzic sie nie ma czego, brzusio ekstra :D A i ja mam konkretny, to fakt ;)

Karusia, gratulacje!!!

Wow :o, Sandra, ale z Ciebie zgrabna mamusia! Superlaska ;D A brzusio wygląda jakby był doczepiony ;) Super!!!

Karusia, gratulacje z okazji studniówki!

reklama
Haha, dzieki dziewczyny!

Dominique, brzusio doczepiany - wygladam jakbym pilke polknela! :) Wkleje fotke z dzisiaj (mam wolne i z nudow robie - wygladam jak wieloryb :) )
Dupa i uda tez mi sie powiekszyly - co zobaczylam na fotkach :) jedynie lydki zostaly szczuple (tak sadze, hehe)

A oto fota pt. "Pilka lekarska" :)

Do góry