reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Wow, Leyna, super brzusio! ;D Imponujący!! I chyba tylko w niego poszły Ci wszystkie kilogramki, bo figurka bardzo zgrabna :)

reklama
dziękuję :) ale kilogramiki poszły niestety nie tylko w brzuch, ale i w uda :( nie widać tego tak na tych zdjęciach, bo są robione trochę z innej perspektywy, ale udka mam obtłuszczone za to łydki cieńkie. śmiesznie to troche wygląda. no a reszta poszła w cycki...
2 tyg temu ważyłam 11 kg... boję się wejść na wagę więc nie wchodzę :p

No tak i ty Leyna mówisz, że wielorybek jesteś, to co ja mam powiedzieć jak brzuch większy od twojego :) Ale co tam, ja jestem dumna z mojego brzucha, niech sobie rośnie :)

Leyna z tym wielorybem to grubo przesadziłas ja niewiem co ty chcesz od swojej figury?? brzuch wiadomo spory ale taki musi byc w koncu jestesmy w ciązy ;D

Leyna, brzuchol superowy i taki.... seksowny. A kilgramki musza gdzies "isc" - u mnie sa w piersiach i na plecach, ale tez niezla warstwa na brzuchu...

Leyna, super brzucholek! A z tym wielorybkiem to maxymalna przesada! Bardzo zgrabnie wygladasz! A ze ksztalciki nam sie troszke zaokraglily, to co z tego - jest bardziej sexy ;)

;D ;D Leyna jakie cudo.Brzucholek cudowny..zgrabny a z ciebie piękna ciężarówka! WOW...WOW
;D ;D Dominique a ty pomarańczka też super...ładne ciałka macie, w sumie naprawdę..kochanego ciałka nigdy nie za wiele! oj będzie nam tego brzuszka pieknego chyba brakować ( przynajmniej na początku!) :p

dzięki za komplementy :) wielorybkiem nazywa mnie mój mąż :) chyba czule :)
generalnie ponoć faktycznie nie widać, że mam aż tyle kg na plusie, ale podejrzewam, że to przez to że ja wysoka jestem (177 cm)
a na wagę będę musiała jutro wejść ::)

Z braku jakichkolwiek zajec domowych zajelam sie dziejszego popoludnia 'fotografia amatorska' ;)
Oto jej rezultaty :)

reklama
Do góry