reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

Dziekuje, dziekuje ;D ;D ;D
Jest juz ogromny - nie wyobrazam sobie jaki bedzie w 9-tym miesiacu!! wole nie myslec ;))

reklama
Hej dziewczynki :)

Piekne brzuszki :D Jeszcze jakis czas temu myslalam, ze mam jeden z najwiekszych, ale to juz przeszlosc :) Dogonilyscie nie i przegonilyscie - mi rosnie, ale bardzo powolutku i w sumie to niby duzy brzusio jest, a na polowe siodmego miesiaca nie wyglada :D
Zgrabniutkie mamuski :D Leyna, ja tez sie zastanawiam, gdzie poza brzuszek CI sie te kilogramki ulozyly, bo po zdjatkach w ogole nie widac :D Sandra - pikny :D

Wielki dzieki ;D ;D ;D
Ale powiem Wam, ze jak ubiore np. czarna obcisla bluzke i na to marynarke i mam ja rozpieta to od przodu nie widac ze jestem w ciazy - trzeba sie mocno przyjrzec :) Nawet moja promotorka po obronie powiedziala mi, ze sie zakamuflowalam i ze recenzentka i dziekanka nie zorientowaly sie :D

;D zakamuflowalas dobre , mojego juz sie nie ukryc , w czerwcu idzmiemy na wesele i zastanawiam sie co ja na siebie wloze , worek od ziemniakow chyba ;D

;D ;D Silunia foty...takie napradę!z niedawna..no i dawaj to foto brzucholka twojego!!! ::) Bo niedługo urodzisz a my twojego brzycholka nie zobaczymy.Kiedyś tylko foto sprzed 2 lat....a co z terażniejszymi? :p

reklama
Do góry