• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam :-)

LANA , AKUTAN 3 mam kciuki..
Oli liczylam ze sie zmieni i bedziesz miala spokoj, srpobuj znowu pogadac bo co innego moge Ci doradzic...??
Ja bym nie liczyła na to że dorosły facet tak szybko się zmieni...

Dobry:)
Dominic oczaruj Pana Inspektora, przedstawienie z wodami nie będzie potrzebne:-) A wybieramy się dzisiaj do szkoły??

Lana
kciuki zaciśnięte, z niecierpliwością czekamy na termin...

Akutan powodzenia na wizycie...

A my zaraz do diabetologa, bleeeeee, mam nadzieję, że to już ostatni raz przed porodem i że nie będzie mnie ciągnął na dwa tygodnie przed terminem tylko po to żeby sprawdzić zapiski cukrów...ale ja go nie lubię:no:, a rzadko mi się to zdarza
Powodzenia u diabetologa! Oby ostatni raz :-)
LANA , AKUTAN powodzenia na wizytach!
:-)

reklama
Anulek jakoś mi się nie widzi. Myślę, że do 14 będzie gdzieś siedzieć mr inspektor, potem jakiś obiad i nie wyrobię się ze szkołą. A przy nim gotować nie mogę bo oficjalnie nie mam prawa tam jeszcze mieszkać. Sądzę, że w szkole pojawię się dopiero w czwartek. Dzisiaj o wyprawce noworodka a to w zasadzie już mam:-)
Akutan, Lana, powodzonka Kobietki na wizytach.
Anulek trzymam kciuki za wizytę.

Anulek jakoś mi się nie widzi. Myślę, że do 14 będzie gdzieś siedzieć mr inspektor, potem jakiś obiad i nie wyrobię się ze szkołą. A przy nim gotować nie mogę bo oficjalnie nie mam prawa tam jeszcze mieszkać. Sądzę, że w szkole pojawię się dopiero w czwartek. Dzisiaj o wyprawce noworodka a to w zasadzie już mam:-)
Anulek trzymam kciuki za wizytę.

Ja też mam :) więc chyba rzeczywiście bez sensu, ale w czwartek to chyba nie bardzo zajęcia będą, bo Boże Ciało... wszyscy mają wolne, przychodnie chyba też??

Anulek, jeśli masz wizytę to też oczywiście trzymam kciuki:-)

Dzięki Szuszu, ale to tylko diabetolog-przykra konieczność:-) facet mnie drażni strasznie, nie ma za grosz podejścia do ciężarnych...nic mi nie zrobi, mam nadzieję;-)bo cukry są ok i papier potwierdzający nadciśnienie białego fartucha też mam, więc powygłasza trochę swoich mądrości i tyle:))

Dominic, Lana - u lekarza byłam z wynikami prób wątrobowych w zeszły wtorek - wyniki były dobre, żaden z nich nie przekraczał normy. Poza tym jak na złość wtedy mi trochę złagodniało więc nie siałam paniki u lekarza żeby mi spróbował odstawić leki.
Saga - właśnie wróciłam z badań (ale robiłam tylko mocz, Mg i K) miałam zamiar zawitać jutro do lekarza jeżeliby w moczu wyszła bilirubina albo ketony ale jak na złość PRĄDU NIE MAJĄ!!! będą dopiero na piątek
zmieniają trakcję w naszej miejscowości i ja jutro też do 14 będę odcięta od świata...

powrzucałam sobie rzeczy do koszyka w tej aptece internetowej i wyszło mi prawie 250 a jeszcze paru rzeczy w tym brakuje!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry