• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hahaha- no wiesz podróże, nasze hobby- czyli rowery- dużo i namiętnie jeździmy... oczywiście z małym trzeba będzie dostosować trasy by mu było wygodnie, więc po płaskim, później pewnie trudniejsze tereny
Plany planami, wiadomo, że pewnie nie raz życie to zweryfikuje. Tylko jakoś nie widzimy siebie jak takich zwykłych rodziców poświęcających się w 100% dziecku. Nie ma we mnie tej matki polki, co się zapuszcza i od ust odejmuje by jemu dogodzić. Mam nadzieję, że będziemy żyć razem a nie my dla niego. Nie wiem czy piszę zrozumiale. Czy to co chcę przekazać jest jasne. Zastosowałam taki straszny skrót myślowy

Póki co do lipca jeszcze mam 20 lat:-)
A zdania jestem takiego, że nie liczy się wiek, ważne na ile się kobieta czuje:-)

hahaha- no wiesz podróże, nasze hobby- czyli rowery- dużo i namiętnie jeździmy... oczywiście z małym trzeba będzie dostosować trasy by mu było wygodnie, więc po płaskim, później pewnie trudniejsze tereny
Plany planami, wiadomo, że pewnie nie raz życie to zweryfikuje. Tylko jakoś nie widzimy siebie jak takich zwykłych rodziców poświęcających się w 100% dziecku. Nie ma we mnie tej matki polki, co się zapuszcza i od ust odejmuje by jemu dogodzić. Mam nadzieję, że będziemy żyć razem a nie my dla niego. Nie wiem czy piszę zrozumiale. Czy to co chcę przekazać jest jasne. Zastosowałam taki straszny skrót myślowy

Chyba bardzo dobrze to rozumiem...

Mucha miejscem się będziemy usiały podzielić- 22:) To na którym wylądowałyśmy?:laugh2:

akutan ja tam uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście byli cudownymi rodzicami z pasjami. A może to na lepsze dziecku wyjdzie niż rodzice bez zainteresowań:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry