Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. A 4 ponoć jeszcze gorsze :-)Stylu miało być- ach jak się człowiek czasami przejęzyczy....akutan, o jakim sposobie mówisz?![]()
.(o wytknięcie błędu)
hahaha- no wiesz podróże, nasze hobby- czyli rowery- dużo i namiętnie jeździmy... oczywiście z małym trzeba będzie dostosować trasy by mu było wygodnie, więc po płaskim, później pewnie trudniejsze tereny
Plany planami, wiadomo, że pewnie nie raz życie to zweryfikuje. Tylko jakoś nie widzimy siebie jak takich zwykłych rodziców poświęcających się w 100% dziecku. Nie ma we mnie tej matki polki, co się zapuszcza i od ust odejmuje by jemu dogodzić. Mam nadzieję, że będziemy żyć razem a nie my dla niego. Nie wiem czy piszę zrozumiale. Czy to co chcę przekazać jest jasne. Zastosowałam taki straszny skrót myślowy