Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a pisalam o swedzeniu brodawek i sutkow - czy ktoras ma, miala podobnie

Marcelina, powiem Ci jedno; po takim tekscie do mnie obydwoje spaliby w kojcu na dworzu.
Ewa, gratulacje dla mamy.
Ja mam jakies masakryczne problemy z palcami, ciagle mnie ktorys strasznie boli, tak jakby sciegna czy zyly. Wiem, ze kciuki moga bolec ale mnie bola wszystkie na zmiane i to taki potwornie paralizujacy bol! :-(
a z palcami też mam taki problem, ale w sumie tylko prawej dłoni a największy ból fuckersa.. jakby był zbity czy coś..Cześć![]()
Ja wróciłam od lekarza, wszystko okej, Mały rośnie, a na 4d było widać, że ma duże ucho haha![]()
Marcelinaa, widzę że mamy 'takich samych' mężów, mój też nie przebiera w słowach. Przedwczoraj mieliśmy gości i nagle wywlókł jakieś brudy, aż się popłakałam i 20 minut spędziłam w łazience. Także ciesz się, że jeszcze mówi Ci to na osobności.
a tak poważnie to dobrze zrobiłaś- chyba ręcznie prać nie będziesz...
. Na szczęście nie był podbarwiony krwią, więc się łudzę 
kurcze stresa bym miała, bo ja też mam wydzielinę w tym kolorze, ale brak w niej galarety