• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
a85
kolezanka ma parkiet i ona mi polecila ta metode wiec chyba nie zaszkodzi ale moze lepiej sie podpytac jeszcze gdzies

a pisalam o swedzeniu brodawek i sutkow - czy ktoras ma, miala podobnie?

slychajcie - pytanie do doswiadczonych mam - czy ktoras uzwala serii dla dizeci babydream z rossmana? bo sa niezle przeceny i sie zastanawiam, sama uzywam emulsji do ciala na rozstepy z tej serii i bardzo ja lubie ale nie wiem jak to dla dziecka....

karolap5, co do sutków miałam wcześniej, teraz minęło. Czasami swędzi jak pooowolutku wydobywa się siara i zasycha od razu w kanalikach (czy jak to się fachowo nazywa), w każdym razie jak się przyjrzysz sutkom i je 'potrzesz' i zacznie taka ropa wychodzić(w niewielkich ilościach), to to może być przyczyną swędzenia. No, przynajmniej ja tak mam, że jak się pojawi to swędzi. Z babydream używałam tylko pieluch. Niby ok(bo nie odparzały), ale w ryj twarde/sztywne jak dla mnie, Li miała w nich wielką pupę.

anulek, tam agresja, raczej chodzi o to, że jestem przygnębiona meeega. Dawno tak nie miałam.

karolap5- mnie też swędzi i szczypie ale nic z nich nie leci..

Marcelina, powiem Ci jedno; po takim tekscie do mnie obydwoje spaliby w kojcu na dworzu.

Ewa, gratulacje dla mamy.

Ja mam jakies masakryczne problemy z palcami, ciagle mnie ktorys strasznie boli, tak jakby sciegna czy zyly. Wiem, ze kciuki moga bolec ale mnie bola wszystkie na zmiane i to taki potwornie paralizujacy bol! :-(

Malgoo dokładnie :wściekła/y: a z palcami też mam taki problem, ale w sumie tylko prawej dłoni a największy ból fuckersa.. jakby był zbity czy coś..

Cześć :)
Ja wróciłam od lekarza, wszystko okej, Mały rośnie, a na 4d było widać, że ma duże ucho haha :)

Gratulacje !!!

Marcelinaa, widzę że mamy 'takich samych' mężów, mój też nie przebiera w słowach. Przedwczoraj mieliśmy gości i nagle wywlókł jakieś brudy, aż się popłakałam i 20 minut spędziłam w łazience. Także ciesz się, że jeszcze mówi Ci to na osobności.

ta.. znam takich gagatków.. moje znajome takich mają.. mój na szczęście przy całym swoim *******nięctwie tak nie robi..ale robi za to inne rzeczy więc się wyrównuje..

Kupiłam pralke.. jutro już będzie, więc trochę mi lepiej..sama pralka 850 zł Indesit Eco Time IWD 61051 (PL) - Pralka - CENA w RTV EURO AGD ale wziełam dodatkowe ubezpiecznie na 5 lat..wniesienie i zabranie starej i wyszło `1230 zł... ale co tam..

Ojjoj kochane, a nam nie wolno sie denerwować...

karolap też mnie swędziały jakiś czas temu i zauważyłam, tak jak mucha, że wtedy siara się wydobywała... teraz nie leci i cyce nie swędzą;-)

Marcelina Twój chłop pożałuje, że Ci dziś za skórę zalazł jak zobaczy rachunek za pralkę:laugh2: a tak poważnie to dobrze zrobiłaś- chyba ręcznie prać nie będziesz...

Ja dziś przecholowalam !! Nasprzątałam się, a teraz kroku nie umiem zrobić tak rwie mnie podbrzusze...

mucha a jaki kolor tej wydzieliny ??:eek:

Gabinia matruella pharmaton

reklama
Właśnie o to mi chodziło:-D kurcze stresa bym miała, bo ja też mam wydzielinę w tym kolorze, ale brak w niej galarety:-D

Fajna ta stronka z tym planem porodu- dziś tu któraś dała. Tylko sobie tak myślę,. że jak im napisze taki mój plan to pomyślą, że się z księżyca urwałam i wymagam niemożliwego, tzn. bez nacięcia, nie na leżąco, bez przyśpieszania itd...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry