Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

flower normalnie o tej godzinie , wspolczuje ze spac nie możesz. U mnie raczej odwrotnie wczoraj o 22 juz mialam opadajaca glowe i zasnelam jak dziecko. Fakt budze sie czasami w nocy na siusiu albo cos, ale raczej szybko zasypiam i rano sie budze juz z glodu hehehe
. Na szczescie mi nie puchna rece ani nogi tak strasznie, moze troche wieczorem w kostkach. Niestety moja wielka bolączka jest kregoslup, nie moge dluzej byc w jednej pozycji czy nawet siedziec bo jak sie potem poruszam wszystko boli i wogole czuje sie jak starowinka wtedy bo nawet z lozka wstaje jak babcia powoli. Ale coz odzywaja mi sie moje przypadlosci nie sadze by bylo lepiej bo mam juz za soba operacje kregosłupa. Odcinek ledzwiowy to u mnie jeden wielki ból czasami, im brzuch wiekszy tym trudniej. Nawet sie nie schylam, bo mam wrazenie ze sie kiedys nie wyprostuje
. To se ponarzekalam