Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marcelina
łooo matko marcelina popłakałam się ze śmiechu.... przepraszam, ale ja cię taaaak kwa rozumiem, teraz jestem u mamy ale za tydzień wracam i jazda o sierściucha z powrotem się zacznie![]()

Dziekuje za slowa otuchy. Leze na Ujastku. Na razie ok. Mysle, ze nie zostane tu dlugo. A na izbie przyjec byl moj lekarz prowadzacy, niezle co nie?
Przynajmniej teraz jestem spokojna. Maly sie ciagle nie rusza. Tzn ja go nie czuje
ooo nie śpisz![]()
więc nawet mi się kłaś nie opłaca
kuźwa nie śpię, bo zjadłam dwa kilo arbuza i ciągle do ki....a ganiamwięc nawet mi się kłaś nie opłaca
a jak wrócę do domu to nie będę spała, bo ze zmiotką będę po sieściuchu cały czas sprzątała![]()

kuźwa nie śpię, bo zjadłam dwa kilo arbuza i ciągle do ki....a ganiamwięc nawet mi się kłaś nie opłaca
a jak wrócę do domu to nie będę spała, bo ze zmiotką będę po sieściuchu cały czas sprzątała![]()
a do nas kolega męża przyszedł, siedzą gadają i chleją piwsko w naszym pokoju of kors a psy zamknięte w gościnnym..więc ja spać jakby się uprzeć to nie mam za bardzo jak ale nie będe robić scen![]()
ciesz się, że już kropek z pindla nie masz hehehehe a arbuza jeszcze w tym roku nie zaliczyłam hmmm
- I JEGO I SIERŚCIUCHA