Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja myślałam, że wyląduje dziś na IP, miałam takie skurcze, że nie wiedziałam co mam robić już..Przeszło po 3 nospach..ale dyskomfort brzuszny pozostał...![]()
A ja myślałam, że wyląduje dziś na IP, miałam takie skurcze, że nie wiedziałam co mam robić już..Przeszło po 3 nospach..ale dyskomfort brzuszny pozostał...![]()
Kuźwa chyba spadam się położy bo jeszcze w tyłek klapa dostanę 
szuszu, mam nadzieje, ze to przejsciowe.
matko a mi sie zapiekanki z pieczarkami i serem zachcialo i godzine prawie stalam przy garach. M. patrzyl na mnie jak na wariatke. Nazarlam sie na noc jak swinia i teraz nie bede mogla zasnac. Mlody dostal takiej czkawki, ze mi chyba zaraz przez pepek wyskoczy, znaczy, ze mu chyba smakowalo :-)
Marcelina, bardzo mi Ciebie szkoda ale Twoje historie o psach czyta sie jak nowele. Nie przestawaj ;-)
Co Ty.. Elmo to Młodzieżowy Champion Polski, dorosły Champion Polski , Wicemistrz Świata z Wystawy Światowej w Poznaniu w 2008 i ma jedno krycie za sobą.. a Crom to Młodzieżowy Champion Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski po francuskim psie z hiszpańskim papierem ..
ale szczerze?
teraz to w pompce to mam, wykastrowałabym ich obu ghehyehehehhe
od razu ci mówię, że wszystkie fiutkowe problemy znikły po kastarcji, także polecam 
od razu ci mówię, że wszystkie fiutkowe problemy znikły po kastarcji, także polecam
![]()