czesc
nareszcie was nadrobilam
jeden dizen przerwy i tyyyyllle czytania!
moje kochanie w sob srobilo przemeblowanie - w koncu moge ukladac wszystko w pokoju a jak na zlosc dzis mi sie nie chce hihhi
Lemoniada a masz moze gdzies takie madrosci na temat tacierzynskiego? bo niby od 2012 sa 2 tyg ale czy dziecko musi sie w 2012 urodzic czy tylko oby nie przekrocyc roku od urodzenia - zastanwia mnie to bo nie znalazlam takiej info
maggie super ze meza naszly checi :-)
akutan super ze juz w domku
mucha gratuluje obrony- wiedizalam ze bedzie dobrze, ale ty kujon jestes, ja to lepiej nie pokazuje mojego indeksu tyle bylo poprawek hihi
nadzieja ja tez od jakiegos czasu mysle o porodzie, zaczynam sie bac....
tonya darmowe Wc- przydaloby sie, moze powinnysmy gdzies jakas petycje napisac? ;-)
agulaula fajnie tam u ciebie z tym przepuszczaniem w kolejkach, u mnie to praktycznie wszyscy udaja ze nie widza, chociaz dzis mnie jedna laska zaskoczyla, byla z amna w kolejce i powiedziala ze ja to powinnam tam do przodu przejsc...a le ja tak nie umiem gdyby chociaz ekspedienk\tka mi powiedziala to co innego
a wczesniej pisalam o tym ze mnie tak sutki i cale cycki swedza - przeszlo swedzenie i widzialam ze siara sie pojawila....